Hogyan lehet csökkenteni a mensi előtti feszültséget? Én is nehezen viselem el magamat, nemhogy szegény családtagjaim.

válasza:Levendula és citromfű tea, most reklámozzák a MagneB6 feminát, azt nem tudom, hogy árban mennyi a különbség, de szinte majndem ugyanaz, mint a sima Magne B6, csak nem ugyanannyi mennyiségű magnézium van benne...
Amúgy menj el futni, sportolni.
Köszönöm a választ, vettem MagneB6 Feminát, és tényleg mintha jobb lenne!
Nem is tudtam, hogy létezik ez a pezsgőtabletta.
Vidámabb nem vagyok, de legalább nem idegesít minden :-S
Kapcsolódó kérdések:
Sajnos sosem voltam ilyen mélyen, mint most. Állástalanság, gyermektelenség, pénztelenség. Emiatt olyan állandó feszültség van bennem, hogy néha megbénít, hogy még a boltba sincs kedvem elmenni, csak ülök kócos hajjal a szobában, néha pedig gyilkos indulataim...
Nagyon fontos lenne nekem, hogy tanácsokat kapjak. Kedden, meg szerdán fogok kisérettségizni, oké, tanultam rá, meg minden, de ha nem lesz ötös, akkor az évvégi jegyem rosszabb lesz töriből, meg spanyolból. Az a baj velem, hogy pánikbeteg vagyok, ami néha enyhül (pl....
Ha idegesek vagytok nektek mi szokott beválni amitől lenyugodtok,lehiggadtok?
Rengeteg stressz és feszültség van bennem nem akarom hogy ebből a későbbiekben pszichés problémák legyenek. Sporton és gyógyszereken kívül hogy tudnám ezt megoldani?
Úgy hallottam a Magne B6 jó rá, csak éhségérzetet okoz.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!