Érezném ha bent lenne?
Figyelt kérdés
Szalagavatómon egy kicsit többet itam a kelleténél és éppen mestruáltam. Betettem egy tampon viszont arra nem emlékszem hogy kivettem volna. És azóta már lefeküdtem a pasimmal. Érezném ha az ott fent lenne? 19/L2013. febr. 7. 11:22
1/5 anonim 

válasza:

Hát elvileg igen. Én ismerek olyat aki elfeljetette hogy van bent és be tett mégegyet és az elsőt sikerült a méhébe feltolni, nögyógyász szedte ki neki. Te tuti kivetted csak nem emlékszel mivel akkor azt a barátod észre vette volna na meg lehetne érezni a zsinornak is ott kéne lenni stb. na meg idő után azért kezd kijjebb csúszni ahogy megtelt. Szoval szerintem nincs ott. De ha aggodsz menj el rovoshoz sima vizsgálatra nem kell bevallanai mitöl félsz hoyg ne nézzen hülyének. Ha ott lenne ugyis észre veszi az orvos.
2/5 anonim 

válasza:

Feltételezem, hogy ez a hétvégén volt, u.h. ha benned lenne még, akkor valószinűleg már 5 orvos küzdene az életedért az intenziven... Te is észrevetted volna, meg a pasid is, hacsak nincs vmi hatalmas méretkülönbség a te javadra öv alatt.
3/5 anonim 

válasza:

"Én ismerek olyat aki elfeljetette hogy van bent és be tett mégegyet és az elsőt sikerült a méhébe feltolni, nögyógyász szedte ki neki."
Ekkora hülyeséget ne irjál, HOGY kerülhetne fel a méhbe a tampon!?!?!? A méhszáj zárt, azon semmiféle tárgy nem tud fel illetve lejutni (kivéve néhány folyadékot: (vér, sperma), egy tampon nem fér át egy max. 1-2mm-es nyiláson!!!!!!!
A kérdezöben meg: a legeygszerübb, hogy belenyulsz a hüvelyedbe és megtapogatod, hogy van-e benn valami vagy sem.
4/5 anonim 

válasza:

Az még nem jutott eszedbe, hogy felnyúlj és rögtön megtudod? Vagy ehhez már orvosi egyetem kell?
5/5 anonim 

válasza:

Nem. A bűzt éreznéd egy pár nap után, mikor elkezdene benned rohadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!