Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudnám leküzdeni?

Hogy tudnám leküzdeni?

Figyelt kérdés
Nem egészen vagyok benne biztos, hogy pont ebbe a témakörbe kellene írnom, de még is ide fogom. Egész fiatal voltam, amikor elvesztettem a szüzességem és a bolond fejünkkel persze, hogy nem védekeztünk, így elég nagy stresszt okozott utána, amíg meg nem jött. Mióta ez az eset történt (ennek már jó pár éve), azóta bármi tünetem van, amit összetudok kapcsolni a terhességgel, akkor 99,9%, hogy elkezdem magamnak "bemesélni", hogy terhes vagyok, mikor fizikailag lehetetlen, pl a barátom New Yorkban él jelenleg, és nem csaltam meg, szóval lehetetlen, de mostanában rosszul érzem magam, hányingerem van, meg fáj a hasam és megint elkezdtem bemesélni magamnak, a másik variáció, meg az, hogy valóban szeretkezek, természetesen védekezek, de még is paranoiás reakcióim lesznek később, annak ellenére is, hogy kívántam és jó is volt. Gondolom ezt hívják "sokk"-nak és ezért viselkedem így, de ezt még is hogy tudnám leküzdeni, vélemény?
2014. máj. 16. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, ezt hülyeségnek hívják, a sokk az teljesen más. Ha jól esik saját magadat kiborítani ilyen baromsággal, akkor hajrá. Máskülönben ha ennyire görcsösen félsz a teherbeeséstől, az már nem nem a normális kategória, komolyan nem csesztetésből mondom, de keress fel szakembert.
2014. máj. 16. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Pszichológus segítségével, mondjuk az, hogy ha nem is voltál senkivel és mégis terhesnek érzed magad az már lehet, hogy túlmutat a pszichológus hatáskörén is. Mindenesetre csak, hogy tudd a terhesség jelei nem azonnal jelentkeznek, tehát ha le is feküdtél valakivel és terhességre gyanakszol, az nem úgy meg, hogy másnapra hányingered van, kb. a 2. hónaptól jönnek elő ezek a tünetek, jóval később, mint az első elmaradt menstruáció.
2014. máj. 16. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!