Mit mondjak a nőgyógyásznak, ha kerdez?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy szerdán, vagyis holnap nőgyógyászhoz kell mennem, olyan vizsgálatra ahol szét kell tegyem a lábam.(csak rutinellenőrzés). Múlt héten voltam akkor csak kívülről nézte meg a méhem, valamint megkérdezte, hogy szűz vagyok-e. Persze az voltam akkor es azt mondtam, de ma lefekudtem valakivel es holnap mennem kell. Mit csinaljak ha megkerdi? Nem szeretnem elmondani senkinek se egyenlőre.
Nem azért kérdezi meg hogy szűz vagy e mert érdekli a lelki világod, hanem mert máshogy fog hozzád nyúlni ha az vagy és máshogy ha nem.
Pont nem fog azzal foglalkozni hogy te mikor kivel feküdtél le. Hány éves vagy?
1.) igen meg fogja kérdezni, mivel látja, ért hozzá !!
2.) hány éves vagy ??
3.) ha kérdezi, nézz rá megbánóan/ kérlelően, hátha kiküldi egy kicsit...
jobb ötlet itt nincs.
De anyud miért nem tudhatja, csak kérdem!?
Én 17 voltam.. ( gondolom nem repesett örömében!!! ) de nagyon aranyosan és normálisan reagált rá. Mondtam, hogy szeretem, akivel együtt voltam. Rendes volt, figyelmes, törődött velem, nagyon jó volt és persze védekeztünk. :D
Apu persze később sejthette meg ( pár évre rá :D ) , hogy már megtörtént!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!