Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miêrt nem forog a csuklóm?

Miêrt nem forog a csuklóm?

Figyelt kérdés

Eltört a csuklóm esès következtében.

Rtg: A jobb radius distalis metaphysisén csaknem 60 fokos dorsal felé nyitotttengelyeltéréssel illeszkedõ törés látható. A jobb ulna processus styloideus letörött,különáll.

A műtét miután elmozdult a gipsz alatt a csont

Vortex lemezes csontegyesìtèssel történt

Azòta jàrok gyógytornára heti 3 szor először csak 2 szer mentem egy héten 4.hó 15èn kezdtem

Elèg jòl haladok viszont az utolsò gyògytornàn azt vette èszre a gyògytornàsz hogy nem forog a csuklòm, tenyèrrel felfelè. Ha pròbàlom is akkor a könyökõm ès vàllam is kompenzàl. Ha esetleg valaki tud erre valami vàlaszt adni megköszönöm. Rtg kèpet tudok küldeni, bàr pròbàltam összehasonlítani màs karròl kèszült kèpekkel èn nem làttam hogy rosszul lenne összerakva. Kontrollra jövő hònapban megyek csak vissza az orvoshoz. Köszönöm szèpen!

tegnapelőtt 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
EZ TIPIKUSAN AZ a dolog, amit NEM ITT kellene megkérdezni, hanem az ortopédián!
tegnapelőtt 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen

Mint ìrtam 11èn megyek.

tegnapelőtt 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!