Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lágy ék sérv pénisz gyök alat.?

Lágy ék sérv pénisz gyök alat.?

Figyelt kérdés

Rövidre fogva lágyék sérvem van

Kb más fél éve

Akinek van volt lágyék sérve az tugya hogy van job és bal odlali vagy egy szere a ketö eszt azér

Hangsujozom ki mer nekem a pénisz gyök alat van sérvem azaz a csont alol jön elö 2 urolugosnál 2 sebészet és 1 ultra hang kelet hozá hogy eljusak oda hogy meg mücsenek kb minden hol hüjének néztek hát ot nem lehet sérv ez volta válasz mig az ultra hangon végre bebizonyosodot hogy sérvem van .

Kérdesem az volna valakinek volte már ijen sérve stb tapasztalat ?

jan. 24. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Borzalom a helyesírásod. De ettől függetlenül tartalmilag is sületlenség.
jan. 24. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Analfabéta vagy? Ez a helyesírás iszonyatos!
jan. 24. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
És mi van a kemény ékkel?
jan. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Befújtam a herémet old spice dezodorral és fáj?

Csíp, és ég tőle a herém, miért?

Valaki segítsen.Épp nyírtam a szőrt a nemiszervem körül mikor a pengével felsértettem a péniszemen a bőrt!Mit tegyek?(több lent) 17/F

Egy aprócska helyen felsértettem egy kicsit a bőrt borotvával.Mi lesz ha így fog felállni?Nem lesz baj?És ha így fogok maszturbálni nem lesz belőle nagy baj?Tettem most rá sebtapaszt.

Pénisz törés?

Túl erős masztitol lehet? Vagy aki nem erősen csinálja azzal is megtörténhet

Mi történik ha levágják a péniszed?

A kérdés komoly, mert múltkor megvágtam borotvával és nagyon megijedtem! Mielobbi valaszoknak orulnek mert nagy panikban vagyok

Péniszem mereven nem a megszokott, komolyabb is lehet a probléma?

Minden úgy kezdődött hogy volt egy motoros balesetem, amit egy töréssel megúsztam, továbbá a péniszem és a heréim ütődésével. A herezacskóm és a péniszem egy kis része be vérzett, voltam vele urulógusnál meg vizsgálta, fel írt véralvadásgátlót és egy krémet ami azóta...

Belevágtam a péniszembe. Mit tegyek?

Ollóval vágtam le a szőrt és egy kicsit belevágtam az alsó részébe, a herezacskónál. Bekentem Betadin-nal, de azóta is vérzik. Mit tegyek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!