Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lágyéksérvvel kapcsolatos...

Lágyéksérvvel kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos diagnosztizálva lettem egy csodás lágyéksérvvel ami a doki szerint "spontán reponálodó hernia". Valakinek valami tapasztalata ezzel? Könnyen újra előjöhet? (Műtétet szeretnék, de majdnem 16 hónap múlva kaptam időpontot:((

ápr. 14. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :) Engem operáltak lágyéksérvvel, laparoszkópiával. Reggel bementem a kórházba, délután 3/4 2-kor toltak ki a műtőból, fél 5-kor már a folyósón sétáltam. 1 éjszakát bent kellett maradni az altatás miatt. A műtét során beültetnek egy műanyag hálót, az megakadályozza a sérv kiújulását. A 16 hónap nem kevés, de ha tudsz rá figyelni, hogy ne terheld, akkor át lehet vészelni. Esetleg nézz másik kórházat, hátha hamarabb megcsinálják! Sok sikert, nem nagy ügy, félni nincs okod. :)
ápr. 15. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Hála isten tüneteim még nincsenek a fizikai "csomot" leszámítva így ezzel nincsen probléma. A sebet össze varrták?
ápr. 15. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 3 vagy 4 öltéssel a 3 sebet. 2 db 1 cm-es volt, meg 1 seb 2 centi körüli. A varratszedés vagy 10 másodpercig tartott.
ápr. 15. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tapasztalatod megosztasat, egy picit kevesbe rettegek tole:DD
ápr. 15. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, ha segíteni tudtam. :) Rettegni nem kell, de az, hogy kicsit tartasz tőle, az meg természetes. :)
ápr. 16. 04:56

További kérdések:

Szerintetek miért vagy mitől fájhat a kezem?

2 napja fáj, nagyin erősen A bal tenyerem kisujjától le egy pontban. Olyan mintha a csont fájna(nyilván ilyen nincs) nem erőltettem, nem ütöttem meg, jobb kezes is vagyok. Nagyon fáj viszont nem tudom mitől. Valami tipp esetleg?🥺

Mi az a térdrobogó?

Bokaműtét után használható, ha szükséges.

Április 11-en történt mégis azóta is terhelesre beszúr,benyilal.mi lehet a bajom zúzódason kívül?

Beesett a telefonom az ágy oldaltamlaja és az alsó rész deszkaja közötti résbe.en felhajtottam az ágyneműtartot,bealltam az egyik labammal abba a resbe keresgelni az agy meg lecsukodott,beszoritva a labamat.eloszor azt hittem megint eltörtem de inkább csak...

Ha gipszet ír elő az orvos de én nem akarom akkor mi történik?

Fél éve szenvedek állandó visszatérő ínhüvelygyulladással. Tegnap kaptam beutalót kórházba és azt mondta begipszelik. Hétfőn kellene mennem de nem igazán akarok gipszet. Főleg ilyet nem hogy 4 ujj és könyékig az egész. Erre más opció nincs? Injekcio, krém, rögzítő amit próbáltunk eddig.

Elmenjek - e röntgenre, vagy azonnal sürgősségi?

19 éves fiú vagyok, vasárnap szavaztam életemben először. Az eredményeket látva bulizni kezdtünk, én pedig - utólag nagy hülyeség - örömömben csak úgy leugrottam a lépcsőn, és a földre estem. Be és ki felé történő légzésnél fáj a bordám, a bal kezemet nem bírom...

Ha később megyek vissza kontrollra, attól még kapok papírt arról, hogy mikor gyógyultam, illetve várhatóan mikor gyógyulok meg teljesen?

Március 20-án voltam egy önhibámon kívüli baleset részese. Nem tört el a lábam, csak zúzódott két helyen. Röntgen készült rögtön a balesetin. A fájdalmaim nem voltak extrémek, csökkentek is, de mai napig nem múlt el. Azt hittem pár nap és nem érzem. Nem voltam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!