Kávébab a tüdőbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kicsit ittas állapotban, kávébabot rágcsálgattam, mikor mintha letüdőztem volna 1 et, de semmit nem éreztem csak mintha vettem volna a levegőt és lekerült volna, nem köhögök, semmi panasz, esetleg kicsit megvagyok ijedve, meg mint amikor lassan csúszik le valami étel olyan érzésem van de lehet csak beképzelem most, már körübellül 3/4 órája történt, kell valamit tennem? Esetleg okozhat valami gondot ha mégis megtörtént?2016. júl. 3. 02:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem a tűdődbe szinte lehetetlen hogy odakérült volna mert akkor a légcsövedbe kellet volna mennie és akkor nagyon köhöghtél volna mint amikor vizet iszol és félre nyelsz akkor a légcsövedbe kérül a víz és elkezdesz köhögni.Velem is volt már olyan ,hogy valami nagyob gyógyszer vagy egy nagyobb ételdarabot nyeltem le és úgy éreztem mintha megállna pedig csak lassan csúszott le és intam ra vizet meg ettem kenyeret és utána már lement a gyomtomba szerintem te is tegyél így mint én ,de ha úgy érzed még mindig oot van akkor menj el doktorhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!