Szolnok Hetényi kórház szürkehályog műtét tapasztalat ? Papp doktornőnél?
Bocsánat.. Dr Gál Zsuzsanna aki műteni fog.
Március végére kaptam időpontot a szürkehályog műtétre.
Nagyon sok rosszat hallok a szemészetről _ az ott végzett műtétekről
Ez az épület nagyon szép, modern. Mindenki kedves volt a vizsgálatok alatt, folyamatosan fertőtlenítettek
Sajnos a műtéttől nagyon félek. De magánúton nem tudom kifizetni

válasza:Az hol van?
Én még csak a szolnoki MÁV-kórházról halittam😳
A Hetényi Géza kórház C épületében 3. emelet.
Ahol az ügyelet is van.
A MÁV kórházban már nem műtenek
Megműtöttek.
Néha villog oldalt a szemem.
Annyira féltem tőle, mert olyan rosszakat hallottam.
(azóta is)
Remélem később sem lesz gond.
A másik szemem műtét után két évre kezdett homályos lenni,
azt lézerezték és azóta jó.

válasza:Amit itt műtöttek azzal még idáig nincs gond, de nem merek semmit mondani, mert még hallottam rosszakat.
Nekem a főorvos műtötte.
Nem panaszkodom. Tisztaság volt
A szobában fürdőszoba. Akik velem voltak nővérek nagyon rendesek voltak.
A gerincemtől elkezdett "beállni" a lábam az előkészítőben és ha arra nem veszem be a gyógyszert az nagyon rossz. Mozdulni se tudok a fájdalomtól.
Gyorsan behozták a gyógyszerem.
Sajnos a betegek is fegyelmezetlenek néha.
Oda kell figyelni, sűrűn kezet kell mosni.
Én nem jöttem el este. Egy éjszakát ki lehet bírni.
Feküdni pihenni kell.
Próbáljatok a főorvoshoz kerülni.
Az előző műtétem Pesten volt.
Azon lett másodlagos homály, de a lézerezés után elmúlt.
Az első műtétre én is sírva mentem, annyira féltem

válasza:Kapcsolódó kérdések:
igen, tudom hogy műtét kell, igen, tudom hogy rutinműtét igen, mindent tudok ami a nyugati orvoslást illeti. ezért kérdem, bármi tapasztalat ami akármilyen MÁS megoldás, még az se baj ha csak javulás érhető el vele. akupunktúrán keresztül akármi ami nem műtétes, az érdekel!
az egyik szemem tompalátó(csak minimálisan látok vele,nem is használom)a másik 100%-os látó szem,de most rákerült egy szürkehályog elég rövid időn belül.napok alatt és egyre jobban nem látok.műtétre kerül a sor,csak közben szültem egy hete és szoptatok,ugyhogy nem...
Ma diagnosztizáltak kutyusomnál kezdődő szürke hályogot. Akinek van ezzel a betegséggel tapasztalata, megosztaná velem? Ilyenek érdekelnek pl, hogy milyen kezelést kapott, kellett e műteni, mennyi idő alatt rosszabbodott, van e esetleg valamilyen természetes módszer...
Napok alatt és egyre jobban nem látok. Műtétre kerül a sor, csak közben szültem egy hete és szoptatok, ugyhogy nem tudom mi lesz a megoldás a szemklinikán, hogy a babámmal bemehetek-e, meg persze segítséggel. Félek várni is, nehogy késő legyen. De nagyon félek a...
És milyen tapasztalatai vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!