Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sütéskor kicsit savanykás,...

Sütéskor kicsit savanykás, hulla vagy lábszaga van a húsnak, jó lehet még?

Figyelt kérdés
febr. 18. 11:46
 1/6 A kérdező kommentje:
A dobozban még nem érződött.
febr. 18. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Bajod lehet, hogy nem lesz tőle, de én nem enném meg. Hogy készítetted el, mivel fűszerezted? Lehet, hogy nem is a hús a bűnös.
febr. 18. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Sertéshús egyébként, eddig csak só, paprika, hagyma van rajta.
febr. 18. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Sertészsírban sütés?
febr. 18. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem szagoltam hullát, szóval nem tudom.
febr. 18. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Bmeg ilyen undorító kérdést… igen,edd meg a döglött lábszagú húst,innen Mucsaröcsögéről megmondom semmi baja…
febr. 22. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!