A pritamin paprika megfestheti a székletet?
Sajnos nem tudok minden nap vécére menni, mert egyszerűen nem kell minden nap...
Tegnap voltam kábelt fektetni, és ma is, és hát tegnap is és ma is foltokban pirosas volt... :-(
Ugye nem vér volt, és képes a paprika színezni? :-( 17 éves vagyok, nagyon remélem, hogy nincs aranyerem. Ha van is, akkor már elég brutális, mert a mai kábelemben nagy volt a folt :-( Fájni nem fáj semmim.
Hát, ha lekakálsz egy pritamint, akkor talán... de
Ha már végigment a szervezeteden, vagyis már meg lett emésztve, és fel lett dolgozva, akkor vszeg már nem annyira piros.
Sajna, ez inkább valami más lesz, mint a paprika.
Ez emésztés kérdése is, nekem például az elmúlt időben nagyon felborult a bélflórám stressz és rossz életmód, lehetséges hasnyálmirigy alulműködés miatt és gyakran emésztetlen a székletem, és jobban megmarad benne az elfogyasztott étel. Én is egy pritamin paprikás vacsora után másnap reggel majdnem infarktust kaptam mikor megláttam a reggeli székletem és kiderült h nem vér volt hanem a csak paprika és paradicsom.
De ha ez többször is előfordul nyomás egy gasztroenterológiai kivizsgálásra, ezek még enyhe tünetek de nagyobb baj is lehet belőle ha elhanyagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!