Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A tengeri só egészségesebb...

A tengeri só egészségesebb mint a sima asztali só?

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,mert nem köti meg a vizet,és ha elsózod az ételt,akkor sem leszel észbontóan szomjas.
2009. jún. 28. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]


tehát a tengeri...

2009. jún. 28. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A tengeri sem a legegészségesebb. Vegyél himalájai sót. Én vesebeteg vagyok magas vérnyomással, szóval nem szabadna sót ennem nagyon, de amióta ezt a himalájait eszem, jobbak az értékeim is, és nem hanyagolom a sót a kajákból, mondjuk én nem szeretem a nagyon sós kajákat.
2009. jún. 28. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Véletlenül se zavarjon senkit, hogy a NaCl az NaCl akármilyen színű

vagy állagú is az a bármilyen nevű só. És ha a tengeri sóban vagy a

Himalája sóban vagy akármiben ez a vegyület 98 %-ban fordul elő, és

ezt olyan brutális mennyiségben (hazánkban 2009-es adat szerint

áltagosan 15 gr-nyit az 5 gr helyett) viszünk be, akkor az nem

egészséges!!! Ilyen arányú bevitelnél nincsen egészséges só!!! Mert

nincs és nem lehet meg a sejtekben az a biológiai Na:K 1:1 helyes

arány!!!

2012. aug. 1. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!