Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mire lehetek a legvalószínűbbe...

Mire lehetek a legvalószínűbben "érzékeny" a következő alkotóelemek közül, egy étcsokiban?

Figyelt kérdés

[link]


és ez maga a csoki:

[link]


a tünetem, hogy elnehezedik a gyomrom pár kocka után, felpuffad



2013. márc. 5. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Más ételnél előjön? Mert pl a glutént meg a tejet könnyű kizárni ha azt amúgy tudod fogyasztani.
2013. márc. 5. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
a nyomokban os szöveg, az arra utal hogy nincs benne, legalább is én így fogom fel, a tejjel gondba vagyok, de a gluténnel nincs bajom
2013. márc. 5. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
A szója származék (lecitin), a nyomokbani glutén okozhat problémát, még ha hivatalosan nem is vagy érzékeny gluténra. De hasi panaszokat az izomaltóz is okozhat!
2013. márc. 6. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!