Miért terjedtek el a fém evőszközök? Személy szerint sokkal jobban szeretek fából készülttel enni. Más is ilyen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 15:33
1/5 anonim válasza:
Higienikusabb. A fa repedeseibe, nyilasaiba bejutott bakteriumok csak magas hofokon valo.tisztitassal tunnek el. A femekrol viszont sokkal egyszerubb.
Remelem tudtam segiteni:)
2/5 anonim válasza:
Biztos jó éles kést tudsz faragni fából...
Amúgy 1mm-es lemezből van préselve a kanál, villa is, és fából ugyanez nem menne. Láttam már fa evőeszközöket, de azok otrombák.
3/5 anonim válasza:
Észszerűség! Van a máz nélküli cserépedény beleszívódik az étel főzésnél és az onnan soha ki nem jön! Mire jó?
4/5 A kérdező kommentje:
mivan? lakkozásról nem hallottatok?
2013. jún. 27. 17:17
5/5 anonim válasza:
Gondolom azért, mert kisebb méretűeket tudnak belőle gyártani, könnyebben tisztíthatók, nem olyan sérülékenyek, időtállók. És valószínűleg a nagy mennyiségben való gyártásuk is egyszerűbb. Meg régebben ezekkel is fel lehetett vágni (pl ezüst étkészlet). :)
Én személy szerint leginkább kézzel szeretek enni. :D De ezt csak itthon merem előadni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!