Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Használ valaki hidegen sajtolt...

Használ valaki hidegen sajtolt napraforgó olajat?

Figyelt kérdés
Szeretnék a finomított olajról áttérni a hidegen sajtolt napraforgó olajra, tudom hogy intenzívebb az íze,jobban érezni rajta a napraforgót. Nincs tapasztalatom ebben,hogyan kell ezt az olajat használni. Megveszem és lehet is benne sütni,vagy kell még vele valamit csinálni,mert van aki azt mondja hogy mielőtt el kezdi használni az ember, még kell percegtetni vagy mit, azaz sütni benne krumplit hogy jo legyen. Kiváncsi lennék ki hogyan használja. A finomított olajat nem szívesen használom,borzalmas.
2013. nov. 2. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
igen használok hidegen sajtolt napraforgó olajat, repce olajat. tartósítószermentes, fél évig áll el. sütni jó benne húsokat, kruplipürébe is jó, de levest berántani nem jó vele. (mi készítjük az olajat saját részre).
2013. dec. 2. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
az jo, én a piacon veszem,találtam egy céget aki gyárt hidegen sajtolt napraforgó olajat. Kicsit furcsa nekem tőle az étel,de hozzá kell szokni még. Én nem tudom itthon elkésziteni,nem értek hozzá sajnos.
2013. dec. 5. 19:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!