Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért egészségesebb a barnacuk...

Miért egészségesebb a barnacukor mint a fehér?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Na ez egy jó kérdés.


Én úgy tudom a fehér cukor egy finomított valami, szóval koncentráltabb, a barna cukor meg egy ipari nyers valami amit közvetlenül a cukorrépából vagy a cukornádból nyertek ki.

2014. febr. 15. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Kemiailag szavharoz mindketto. Csak a barnaban van meg maradek melasz, igy kisse mas lesz az ize. Egeszsegugyi szempontbol nagyjabol 0 a kulonbseg. En megis a barnara szavazok, mert finomabb:) Van egy kis karamellas utoize..

2014. febr. 15. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
akarom mondni szacharoz
2014. febr. 15. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
a fehér cukor finomítottabb,vegyi eljárásoknak vetik alá.de valójában megtévesztés a dolog,mert csak egy árnyalatnyival egészségesebb.a kivont,feldolgozott cukor már eleve nem lehet egészséges.
2014. febr. 16. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!