Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? 16/L

Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
Nem szoktam rendesen étkezni (leginkább egyszer egy nap akkor se sokat)mostanság volt ,hogy elájultam(2x) és néha elmegy minden erőm a kezemből és a lábamból olyankor leülök mert meg állni sem birok ...közben reszketek. Tudom ,hogy ez az étkezésem miatt van de nem tudok rajta változtatni (nem kívánóm az ételt és rosszul vagyok ha rá gondolok)

2014. máj. 13. 00:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem : normális a testsulyom (50) és ez az állapot csak pár hete tart
2014. máj. 13. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyomortükrözés, vérvétel különben baj lesz. Annak van valami oka, hogy nem kívánsz enni.
2014. máj. 13. 00:51
 3/4 anonim válasza:
Így van,és ne igyál annyi cukros löttyöt,meg ne egyél édességeket. Menj el a mekibe és dobj be pár sajtburgert ;)
2014. máj. 13. 02:05
 4/4 anonim ***** válasza:

'Vérhiánynak' hívják, egyszerűen megfogalmazva.

Normálisan kellene enned (sok fehérje és zsír húsból, tojásból, halból) sok zöldségféle, piros gyümölcsök, olajos magvak, mindenféle lisztes cukrozott étel nélkül.

Edzeni kellene, gyógytornát (qigong, taoista ín-izom-velő torna, nyújtás) és erősítés.

Simán rendbe jöhetsz, nem is hosszú idő alatt, de csak ha teszel érte. Elvileg amúgy is egészségesen kellene élned, 16 éves vagy, nem mindegy hogy most mit csinálsz.

2014. máj. 13. 10:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!