Étvágytalanság, hányinger?
KB egy hete áll fent ez az állapot nálam.
Undorodom az ételektől, inni sem iszok. Egyáltalán nem vagyok éhes sem.. Súlyom természetesen csökkent.
Ezek mellett fáj a fejem valamint hányingerem van.
15/l
Az egész egy hasmenéssel kezdődött valamint hasfájással.
Úgy gondoltam hogy csak valami rosszat ettem, majd megjavulok.
Viszont egyre étvágytalanabb lettem, és nem ittam. Fogytam kb 2-3 kg -t.
Folyton teltségérzetem van. Ha valamit az édesanyám rámerőltet, abból eszek egy kicsit.. Pl banán, alma, keksz, sajt,levesek. Máskor ezeket mind, mind szerettem, most meg egyszerűen ha eszek belőlük, hányingerem lesz. A víztől, teától is..
Ma az iskolában nagyon fáradt voltam..haza jöttem, aludtam kb 1 órát (ami meglepő tőlem, mivel én nappal soha sem alszom),de még mindig fáradt vagyok és fáj a fejem.
Még van valami betegségem, amit itt nem szeretnék leírni, viszont lehet hogy köze van az egészhez..
Ezt mi innen nem fogjuk megmondani, egy orvos sem tudna távdiagnosztizálni. Hogyhogy nem vittek még el orvoshoz? Főleg, hogy alig iszol. Ebbe elég hamar bele lehet halni, azért élsz még, mert azért az elmúlt hétben is jutott a szervezetedbe némi víz, de túl kevés, így már bizonyára dehidratált vagy s ha ez fokozódik, el fogod veszteni az eszméletedet s az lesz a legkisebb gond...
Menjetek orvoshoz és próbálj meg inni, muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!