Miért vagyok ilyen?
Genetika, nem irigyellek. Viszont nem hihető, hogy fogynál egy nap 1 kilót, annyira csak nem gyors az anyagcseréd, bár az aktivitásodat nem ismerem.
Az tökmmindegy, hogy evgyszer eszünk egy nap vagy ötször, a mennyiség számít. Én extrém zabálással tudok évi 1-2 kilót hízni, de ahhoz tolni kell minden nap. De heti egy evéssel sem fogynék, már miért tenném azt? Tudok egyszerre sokat enni, sőt, csak sokat tudok. Sosem voltam vékony, csak évtizedekig tartott elhízni, 2 ember helyett éve. Szóval nekem alapból nem gyors az anyagcserém (jó, az átlagnál gyorsabb, de csak kicsit), csak többlet hatására gyorsul fel, szinte semmissé téve az igen nagynak látszó többletet. Vannak ilyen emberek.
Aki egyszerűen extrém gyors anyagcseréjű, az más, annak iszonyatosan sokat kell ennie, hogy ne fogyjon, tömegelni s az izmot megtartani pedig rémálom.
Lehet, hogy te ennek a kettőnek a keveréke vagy, nem tudom.
Ha az embernek nincs speckó betegsége, mindenképpen tud hízni, ha elég sokat eszik. Csak éppen van, akinek ez már a lehetetetlen sávba esik. Tuti sok ember hiszi magáról azt, hogy nem tud hízni, miközben csak képtelen sokat enni. De van, akinek tényleg sokszor mennyiséggel menne csak egy lassú hízás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!