Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyszerűen nem értem az egészet. Világ életemben az a típus voltam,hogyha egy nap megennék három lovat,akkor sem hízok tőle. -.-" De ha egy nap nem eszek háromszor,csak kétszer,azonnal elkezdek fogyni. -.-" Más már egy ropitól is hízik,én pedig nem tudok felszedni egy kis plusz kilót,hogy valamivel testesebb legyek. 182 Cm vagyok. 24/F.
2016. jún. 26. 06:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Genetika. Sokan összetennék érte a két kezüket, hogy annyit ehetnek, amennyit akarnak.
2016. jún. 26. 10:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Én pedig szeretnék egy kicsit vastagabb lenni,de mégse sikerül. Ha sokat eszek,akkor nagy nehezen fent tudom tartani a jelenlegi testsúlyomat. Viszont ha nem ennék egy napig,simán lemenne 1 Kg. Ott van kollégám,kicsit duci. Az egész munkaideje alatt nem eszik semmit. Miután pedig hazaér,akkor is csak egyszer eszik,és még sincs lefogyva.
2016. jún. 26. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Genetika, nem irigyellek. Viszont nem hihető, hogy fogynál egy nap 1 kilót, annyira csak nem gyors az anyagcseréd, bár az aktivitásodat nem ismerem.

Az tökmmindegy, hogy evgyszer eszünk egy nap vagy ötször, a mennyiség számít. Én extrém zabálással tudok évi 1-2 kilót hízni, de ahhoz tolni kell minden nap. De heti egy evéssel sem fogynék, már miért tenném azt? Tudok egyszerre sokat enni, sőt, csak sokat tudok. Sosem voltam vékony, csak évtizedekig tartott elhízni, 2 ember helyett éve. Szóval nekem alapból nem gyors az anyagcserém (jó, az átlagnál gyorsabb, de csak kicsit), csak többlet hatására gyorsul fel, szinte semmissé téve az igen nagynak látszó többletet. Vannak ilyen emberek.

Aki egyszerűen extrém gyors anyagcseréjű, az más, annak iszonyatosan sokat kell ennie, hogy ne fogyjon, tömegelni s az izmot megtartani pedig rémálom.

Lehet, hogy te ennek a kettőnek a keveréke vagy, nem tudom.

Ha az embernek nincs speckó betegsége, mindenképpen tud hízni, ha elég sokat eszik. Csak éppen van, akinek ez már a lehetetetlen sávba esik. Tuti sok ember hiszi magáról azt, hogy nem tud hízni, miközben csak képtelen sokat enni. De van, akinek tényleg sokszor mennyiséggel menne csak egy lassú hízás.

2016. jún. 26. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt még fontosnak tartom megjegyezni, hogy izmosodni azért könnyebb, mint zsírosodni, ha az ember ilyen speciális, nehezen hízó típus. Ha van többletenergia, elég fehérje és terhelés, muszáj izmot építenie a testnek... Míg a zsír megtartását el tudja kerülni.
2016. jún. 26. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!