Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » VOlt valakinél mostanában...

VOlt valakinél mostanában olyan, hogy 2D ultrahngon elnézték a baba nemét? 18. hetitől érdekelne a dolog.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 09:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

10 hónapos babátok miket csinál egész nap, mennyire köti le 1-1 dolog? Mennyire figyel rátok, követi már az utasításokat? Nincs lemaradva a miénk?

Az én babám pár napja lett 10 hónapos. Néha aggódom mert nagyon mozgékony, egész nap meg sem áll. Nála pl nem volt az a klasszikus szeparációs szorongás hogy sírt mikor nem látott, halálos nyugalomban és turbó tempóban iszkolt be minden szobába ahol nyitva volt az...

Nektek van olyan dolog amit később megbántatok/másképp csináltatok volna?

Nekem az hogy ha újra kezdhetném jobban felkészülnék mit hogyan is kell, mi kell mi nem kell. Illetve sajnos nagyon könnyen ráhagytam a szoptatás témát, ezt utólag nagyon bánom. Az is ide tartozik hogy sok tanácsot megfogadtam amit nem kellett volna de csak később jöttem rá. Ti hogy vagytok ezzel?

2,5-3 honapos babával milyen fejlesztő játékokat lehet játszani?

Egesznap vele foglalkozom sokat beszelek/énekelek hozza, de erdekelne van e olyan dolog amivel még lehetne ot ugy mondani “fejleszteni”? A kukucska meg annyira nem köti le.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!