Ny. Dóra kérdése:
Valaki tud olyan animet amiben a főszereplő fiúnak sok piercingje van?
Figyelt kérdés
Pl. Horimiya2021. szept. 20. 22:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Billy Idol:Cradle of Love videoklippjeben kik a főszereplők?
Betsy Linn azt tudom A szemüveges színészt hogy hívják?
Valaki olyan animet írni, amiben a főszereplőnek (lehetőleg fiú) 2 személyisége van?
Pl. Horimiya (a fiú a suliban strébernek öltözik az utcán viszont sok piercing van rajta)
Tudnátok olyan sport animet ajánlani, aminek az elején súlyosan megsérül a főszereplő fiú?
Lehetőleg a szereplők 16-18 évesek legyenek. Pl. Number 24 The Knight in the Area (Area no kishi)
Valaki tud olyan animet írni, amiben a főszereplő lány egy kis faluban/városban él/élt és tehetséges valamiben?
Pl. akagami no shirayukihime
Aoharu x Kikanjuu animét nemrég fejeztem be és nagyon tetszett. Hasonló paintball animét ismertek? Maga a főszereplő is nagyon tetszett. Az is jó...
Elég kár hogy nem folytatták az animét. Nekem nagyon tetszett. Ha valaki még nem látta csak ajánlani tudom.
Régen adtak egy filmet, animált volt és a főszereplők kártyákkal játszottak. Mi volt a címe?
Emlékszem, hogy a fsz. megidézett egy kártya segítségével egy ürlényt és annak az ürlénynek volt egy pici fekete lebegő állata. Ez az ürlény szintén egy pasi volt és a szülei a világűr uralkodói voltak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!