Volt olyan, hogy itt kérdeztél valamit és egyértelműen és kizárólag rossz válaszok érkeztek? Mire kaptál rossz választ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
2.perctől kezdődik az a rész, ami alapján ezt érzem.Eleve artikulálatlan hangon válaszol elsőnek, ami számomra úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy: "Nem, nem". De ha nem is ezt mondja, akkor is egyértelműen egy lelkileg és fizikailag meggyötört ember...
nBase egyértelműen rossz márka, vagy vannak jó termékeik is? Külső házra, számítógépházra és tápegységre gondolok.
Kinai stratégia Taiwannal kapcsolatban teljesen ugyanaz mint az oroszoké Ukrajnával. 3 esetben vetnek be katonai erőt Taiwan ellen. Mindhárom kritériumot eljátszotta Ukrajnában az USA ezért támadták meg az oroszok Ukrajnát: 1. Taiwanon destabilizálódik a helyzet,...
Most ugye relatíve kisebb győzelemmel is 2/3-adot lehet szerezni ahogy a Fidesz utolsó két 2/3-ada ennek köszönhető. Ha ez igaz, akkor ha az ellenzék nyer ugyanígy akkor 2/3-addal új Alaptörvényt fogad el és átírja a sarkalatos törvényeket. Aztán meg ha megint a...
Belenéztem ma az egyik ilyen műsorba. Rémes volt. Ilyenekkel van tele. Már az első hangnál lehet hallani, hogy borzasztó. Akkor az ilyen emberek nem tudják ezt magukról? Nem is vicces már a századik ilyen. Nem szégyellik magukat?
Szerintem pszichiátriai eset, elég sok nyulas kérdésre válaszol és általában olyat, hogy főzze meg paprikásnak, de olyat is láttam, hogy ne engedje ki a ketrecből (ami fél nm, sokat ki kell engedni). De amin nagyon kiakadtam: Az a kérdés, hogy tud-e valaki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!