Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt olyan, hogy itt kérdeztél...

Volt olyan, hogy itt kérdeztél valamit és egyértelműen és kizárólag rossz válaszok érkeztek? Mire kaptál rossz választ?

Figyelt kérdés

2023. dec. 28. 09:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Másnak is az az érzése az alábbi videó láttán, hogy Suhajda felesége nem hogy ignorálta Suhajda egyértelműen rossz mentális állapotát, hanem még rá...

2.perctől kezdődik az a rész, ami alapján ezt érzem.Eleve artikulálatlan hangon válaszol elsőnek, ami számomra úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy: "Nem, nem". De ha nem is ezt mondja, akkor is egyértelműen egy lelkileg és fizikailag meggyötört ember...

NBase egyértelműen rossz márka vagy nem igazán?

nBase egyértelműen rossz márka, vagy vannak jó termékeik is? Külső házra, számítógépházra és tápegységre gondolok.

A lipsi nyugat régóta mantrázza a szólamait, hogy ki kezdte, ki az agresszor Ukrajnában. Lehet mondani erre, hogy ennyire egyértelműen fekete fehér...

Kinai stratégia Taiwannal kapcsolatban teljesen ugyanaz mint az oroszoké Ukrajnával. 3 esetben vetnek be katonai erőt Taiwan ellen. Mindhárom kritériumot eljátszotta Ukrajnában az USA ezért támadták meg az oroszok Ukrajnát: 1. Taiwanon destabilizálódik a helyzet,...

Egyértelmű bizonyítéka, hogy rossz választási rendszert csinált a Fidesz?

Most ugye relatíve kisebb győzelemmel is 2/3-adot lehet szerezni ahogy a Fidesz utolsó két 2/3-ada ennek köszönhető. Ha ez igaz, akkor ha az ellenzék nyer ugyanígy akkor 2/3-addal új Alaptörvényt fogad el és átírja a sarkalatos törvényeket. Aztán meg ha megint a...

Olyan emberek minek mennek tehetségkutató műsorba, akiknek egyértelműen rossz a hangjuk?

Belenéztem ma az egyik ilyen műsorba. Rémes volt. Ilyenekkel van tele. Már az első hangnál lehet hallani, hogy borzasztó. Akkor az ilyen emberek nem tudják ezt magukról? Nem is vicces már a századik ilyen. Nem szégyellik magukat?

Ha valakinek sok válaszát jelentem kitiltják? Kisemlősök témában olyanokat szokott válaszolni, ami egyértelműen rossz az állatnak,

Szerintem pszichiátriai eset, elég sok nyulas kérdésre válaszol és általában olyat, hogy főzze meg paprikásnak, de olyat is láttam, hogy ne engedje ki a ketrecből (ami fél nm, sokat ki kell engedni). De amin nagyon kiakadtam: Az a kérdés, hogy tud-e valaki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!