Hogyan legyek szemüveges?

válasza:

válasza:Vagy 20 éve divatban voltak a kamu szemüvegek, csak a stílus miatt. Biztos most is vannak, gondolom bármilyen látáskorrekció nélkül, csak sima "nullás" vagy akárhogy hívják lencsével, és valószínűleg olcsóbban is, mintha egy megmunkáltat vennél jó drágán.
Hülye ne legyél, hogy elrontsd a szemed emiatt, az öregedéssel amúgy is romlani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Sajnos nagyon rossz a szemem. +6 és +7 dioptriás és csak 24 éves vagyok. Utálom, hogy szemüveget kell hordjak, ezért a szemműtétre gondoltam, de azt meg pont +5 dioptriáig végzik. Van valahol ahol efölött is műtenek? Vagy mi erre a megoldás? Kontaktlencse nem járható út. Csak a műtét. Tippek?
csak azért fogalmazódott meg a kérdés bennem, mert mostanában - mert régebben sose - rákaptam az olvasásra, ezer oldalakat olvasok és szeretném ezt helyesen csinálni, szemrontás nélkül. Szóval milyen fényél érdemes, milyen távolról? Vagy egyéb dolgok, amiket figyelmbe kell venni?
Nagyon szeretnék kidobó lenni egy diszkóban? Menyit gyúrjak naponta? Mit egyek? Valóra válhat még az álmom? 21f
Szeptembertől rengeteget kell majd tanulnom és általában este, lámpafénynél szoktam ezt megtenni. Gép előtt nem ülök sokat, naponta kb 1,5-2 óra. Táplálkozásra nem igazán tudok odafigyelni, így mondanátok valamiféle szemcseppet, vitamint, tablettát amit szedhetek a szemeim épsége érdekében?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!