Ma kaptam hidat a fogszabályzómhoz azt majd egy hét múlva kapom meg de hogy lehet enni ezzel? Mert egyszerűen zavar és szúrja a nyelvemet eddig még csak kekszet ettem és mivel ez a híd vígig megy a szájpadlásomon így van amikor a kettő közzé szorul.
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 21:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Benneteket nem zavar, hogy ezen az oldalon ilyen kicsi, nehezen olvasható betűk vannak?
Mióta ez az új dizájn van, kiesik a szemem, és nincs is kedvem olvasni.
Mi a jó fenéért zavar az mindenkit, hogy nem szeretek tévét nézni!? Mi bajuk van az embrekenek, hogy szerintük tévé nélkül nem lehet élni?
Gépfüggő vagyok. Ennyi. És rengeteg mindent csinálok még. A tévére meg sz@rok, mert nermérdekel. Most mér nem tudják ezt fölfogni az emberek???
Éreztétek azt valaha is hogy zavar a saját testetek?
csak kíváncsi vagyok hogy mással elő fordult már ilyen.
Szőrös a fenekem.15/F Normalis?
Lányok titeket ez zavar?
Miért zavar másokat, ha panaszkodom?
Pedig attól még ugyanolyan ember vagyok,mint bárki más. A sok hülye p*cs meg menekül. Állítólag a sok panaszkodás maitt. Szerintem ez csak ürügy. Nem vagyok leprás,csak sokat panaszkodom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!