Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 18 év alatt el lehet menni...

18 év alatt el lehet menni éjszakai fürdőzésre? és eggyáltalán hogy megy ez? Mindenhol csak alkalmanként van? Vagy rendszeresen is? 16/f

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ahová én járok oda beengednek korhatár nélkül(de szerintem minden éjszakai fürdőbe)!És ott pénteken és szombaton 20-24-ig van.

17/F

2011. júl. 22. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:
kösz a választ tesa.pontoztalak.
2011. júl. 22. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:
még valaki?
2011. júl. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Van itt olyan, aki rendszeresen játszik a CityVille-lel?

Szomszédokra lenne szükségem,csak azért.... 14/L (54.szint)

Hónap végén rendszeresen marad a telefonomon pénz. Milyen ötletetek van, mit kezdjek vele?

Nem használom ki a tarifacsomag adta keretet, így 2000+ ft kárba vész havonta. Persze, evidens, hogy le kéne cserélni a tarifacsomagot, de ez nem rajtam múlik, inkább kihasználnám a lehetőséget. Arra gondoltam, hogy elnyomom a pénzt sms-játékokra, de nem igazán...

Mit tehetek? Van egy kis adó tartozásom amit rendszeresen fizetek, erre jön egy levél egy végrehajtótól hogy az autónkat kivonják a forgalomból.

...ami még opciósan a banké, mert részletre vettük. Szóval tehetnek ilyet, mikor rendesen fizetem a tartozásom? Ha elveszik az autót akkor a férjem dolgozni se tud menni.....

Szerintetek így kaphatok rendszeresen zsebpénzt?

15 éves lány vagyok. Ma szeretném megkérni az anyát, hogy hetente augusztus elsejétöl kaphassak hetente 1000 Ft zsebpénzt. Már volt egy kevés megtakarított pénzem, nemrég azonban elköltöttem 7500 Ft-ot, mert anyának nemrég volt a születésnapja, és a növéremmel együtt...

Ha mindennap rendszeresen nyújtok stb Akkor kb 2 honap eleg ahhoz hogy lemenjek spárgába?

Egy harcművészetet űzök és ha ezt megcsinálom akkor előnyömre válik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!