Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szlovákiában hol lehetne...

Szlovákiában hol lehetne éjszaka is fürdeni, hasonlóra gondolok mint a Demjéni! Van erre lehetőség? Valami Szlovákiai éjszakai fürdő?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 11:51
 1/1 anonim válasza:

Pl. Presov - de ez elég messze van (bár nem tudni te hol laksz)

[link]

[link]

2011. aug. 25. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Nincs fény az életem alagútjának végén, van lehetőség, hogy ismét megtaláljam a helyes utat? ( bőv. Lent)

Mint minden gyereket engem is a szüleim irányítanak, számomra nem megfelelő iskolákat választottak már többször is, én is elmondtam nekik a véleményemet, nem érdekelte őket, pedig szívesen tanulnék erős iskolákban, ők a nyolcadikos kitűnő eredményem ellenére sem...

II. Női Klinikán, hogy mennek a dolgok? Szülés után megkapjuk-e babát, van-e lehetőség rögtön megpróbálni szoptatni, és éjszaka velem lehet, vagy oda...

igazából nagyon szeretném ha menne a szoptatás,és ha van tejcsi is, semiképp nem akarom, hogy bármilyen cukros vizet kapjon cumisüvegből. A barátnőm az I-es Nőin szült, az ő babáját megitatták, és bár dől a teje, csak lefejve tudja adni neki, mert nem akarja a cicit.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!