Sima levél formája/alakja milyen lehet?
Figyelt kérdés
Postán szeretnék feladni levelet de az az kérdésem, hogy csak a szabvány papírboltban/postán kapható borítékot lehet feladni vagy szinte mindegy csak legyen rajta feladócímzett+bélyeg ?2011. nov. 20. 19:01
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Tök mindegy, kocka dobozt is feladhatsz úgy, mert nem LEVELET adsz fel, hanem LEVÉLKÉNT postázod.
Kapcsolódó kérdések:
Ajánlott, elsőbbségi levél 2nap alatt miért nem ért ide?
Előfordulhat hogy lenyúlják,vagy csak ennyire lassuak?
Pénteken fél kettőkor feladott levél mikor érkezik meg a címzetthez, ha az nagyjából 30 km-en belül lakik?
Nincs elsőbbségi, csak ajánlva ment el a levél. Köszi!
Megérkezik úgy egy levél ha nem írtam rá az irányító számot?
Név, cím rajta van, csak az irányítószám maradt le, elsőbbségivel lett feladva..
Lehet, hogy hülyeség, de ha egy csomag könnyű, akkor feladható levélként?
Nem gond, hogy nincs "levél" formája?
Milyen legyen a hivatalos levél formája? (egy iskolának kell írjak)
szóval van egyszer, a suli adatai, címe aztán az igazgató neve, a címzés, a szöveg, a keltezés, a tisztelettel + az aláírás na akkor minek hol a helye? középen, jobbra, balra? milyen sorrendbe vannak?
Az ajánlott levél mennyi idő alatt ér célba?
Rendeltem egy ruhát vaterán, és az eladótól kérhetem hogy hogyan postázza. Elsőbbségiként vagy ajánlottan lenne érdemes? Mennyibe kerülne?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!