Megérkezik úgy egy levél ha nem írtam rá az irányító számot?

válasza:

válasza:Köszönöm a válaszokat!
Újlengyelbe küldtem BP-ről.. hát remélem kiérkezik :D
Kapcsolódó kérdések:
Meryl Streep-től kértem.
Több, mint 200 km távolság (Letenye-Budapest), nem vagyok járta posta-témában, de több mód is érdekelne, mert nem tudom hogy lett feladva: elsőbbségi, ajánlott, meg csak úgy sima.
Citromail fiókomra sokszor nem kapok meg levelet és nincs a kéretlenek között is, sehol. Szeretnék csinálni egy másik fiókot, és gmailre gondoltam. Van valakinek rossz tapasztalata vele ilyen téren? Vagy megérkezik minden levél? Vagy esetleg csináljak inkább yahoo-n vagy valami máson?
Volt egy kis "balesetem" a szomszédommal! Bár a rendőr azt mondta,hogy bíróságra nem kell menni,csak kapok egy végzést és ennyi (Ami valószínű figyelmeztetés)
Ha ma feladnak budapesttől nem messze levő településről egy levelet (elsőbbségivel) nyíregyházára, akkor holnap (szombaton) kézhez kapom? Egyáltalán van szombaton kézbesítés a postánál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!