Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tartósan regisztrált munkanélk...

Tartósan regisztrált munkanélküli vagyok. Kaptam egy levelet az önkormányzattól, hogy a munkaügy kirendelt az önkormányzathoz 2 hónap munkára, viszont nekem van munkám csak nem vagyok bejelentve. Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
Ha nem megyek el dolgozni az önkormányzatra megszűnik a regisztrációm a munkaügyön? Számomra azért fontos, hogy a munkaügyön regisztrálva legyek, hogy a gyermekem kapjon szociális támogatást az iskolától.

2012. okt. 28. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, a feketemunkát nem díjazzák sehol. Tudod, te feketén dolgozol, az államtól( tőlünk) meg lenyúlod a segélyt. Ehhez azért pofa kell...
2012. nov. 30. 12:59
 2/2 anonim válasza:
Valószínű nem rajta múlt, hogy be van-e jelentve, és örül, hogy egyáltalán van munkája...ami nyilván nem elég a megélhetéshez.
2013. ápr. 1. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Jár nekem a szociális segély?

Sziasztok. Gondban vagyok, mert augusztus 1-től megszűnt a szerződésem és csak október 10-ig kapok munkanélkülit. Folyamatosan munkát keresek, de sajnos eddig nem jártam sikerrel. Van egy hónap megszakítással 2 év munkaviszonyom és összesen 1 hónapot és egy hetet...

Tanulói jogviszony megszűnése?

Sziasztok! Nemrég szüntettem meg a tanulói jogviszonyomat egy középiskolában és ott elvileg mindent lerendeztek, oda is adták a bizonyítványt + pár nappal később küldtek postán egy előrehozott érettségit igazoló vizsgalapot, amin az áll, hogy 1 tárgyból volt...

Vállalkozás nyitáson gondolkozom. Kezdő vállalkozóként lehet felvenni valahonnan hitelt, vagy várni kell vele valamennyi időt?

"Munkanélküliek vállalkozóvá válásának elősegítése" pályázat összege kevés lenne,így,jó lenne valami megoldást találni.

Két év munkanélküliség után milyen támogatást vehetünk még igénybe? Munkát nem találunk, a munkaügyisek sem segítenek.

Párom édesanyja munkanélküli már lassan két éve, munkát nem találunk, a munkaügyisek sem segítenek. 8 általánossal 30 évig ugyanannál a cégnél dolgozott, de megszűnt, így el kellett mennie. Azóta keresünk munkát, minden lehetségeset megpróbáltunk már,de semmi. Az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!