Tartósan regisztrált munkanélküli vagyok. Kaptam egy levelet az önkormányzattól, hogy a munkaügy kirendelt az önkormányzathoz 2 hónap munkára, viszont nekem van munkám csak nem vagyok bejelentve. Milyen lehetőségeim vannak?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Gondban vagyok, mert augusztus 1-től megszűnt a szerződésem és csak október 10-ig kapok munkanélkülit. Folyamatosan munkát keresek, de sajnos eddig nem jártam sikerrel. Van egy hónap megszakítással 2 év munkaviszonyom és összesen 1 hónapot és egy hetet...
Sziasztok! Nemrég szüntettem meg a tanulói jogviszonyomat egy középiskolában és ott elvileg mindent lerendeztek, oda is adták a bizonyítványt + pár nappal később küldtek postán egy előrehozott érettségit igazoló vizsgalapot, amin az áll, hogy 1 tárgyból volt...
"Munkanélküliek vállalkozóvá válásának elősegítése" pályázat összege kevés lenne,így,jó lenne valami megoldást találni.
Párom édesanyja munkanélküli már lassan két éve, munkát nem találunk, a munkaügyisek sem segítenek. 8 általánossal 30 évig ugyanannál a cégnél dolgozott, de megszűnt, így el kellett mennie. Azóta keresünk munkát, minden lehetségeset megpróbáltunk már,de semmi. Az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!