Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kőszívűből kell olvasónaplót...

A kőszívűből kell olvasónaplót készítenem és nem tudom kit válasszak. Ödön-t vagy Jenő-t?

Figyelt kérdés
1 oldal jellemzés kell valamelyikükről.De nem tudom eldönteni.Segítetek?
2013. ápr. 6. 17:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Valaki segítene Baradlay Jenő, Ödön, vagy Richárd életét kb 1-2 oldalban leírni, hogyan kezdjek hozzá?

Nem olyanokat kérék h ez nem ide tartozik olvasam el stb.. hanem valaki irja le konkréten hogy mikor holvolt mitcsinált.. Köszi

A Baradlay fivérek közül melyik a legszimpatikusabb (fogalmazás). Tudnátok segíteni?

Az egyik Baradlayról (Ödönről, Richárdró, vagy Jenőről) kell egy fogalmazás, hogy melyik a legszimpatikusabb...De nem a könyvet, elkezdtem de nem jutottam csak a 70. oldalig, mert annyira sok és egybe van az egész, nehezen olvasható...na mindegy, a lényeg: bármelyik...

Jókai mór:Kőszívű ember fiai Melyik két Baradlay fiú párbajozik a regényben?

Hogyan? (7mondat) Tallérossy Edit, Mawsmann Hugó jellemzésük 3-3mondat Hogyan rendeződik Ödön és Richard sorsa? Hős volt-e Jenő? Miért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!