Azt az infót kaptam, hogy a 100%-os (teljesen tiszta) heroin nem káros! Létezik ez?
Ájjjjááááájjjjjj!meg!
Most nem a hétköznapi drogfogyasztókról és dílerekről beszélek, hanem borzasztó gazdag és befolyásos emberekről.
Tényleg ilyesmit hallottam, hogy méf f1-es pilóták is kipróbálták és ha orvosilag ellenőrzött, 100 %-os tisztaságú, akkor bizonyos keretek között "használható"!!!
3! ez úgy baromság, ahogy van :D A tiszta heroin pont hogy kevésbé veszélyes, mint amibe azt se tudják, mit kevertek. Mellesleg a heroinos halálesetek 90%-a nem túladagolás miatt történik, hanem fertőzés miatt (koszos tű). Ezért is vannak bizonyos országokban ilyen heroinos intézmények függőknek, ahol steril körülmények között csinálhatják normális heroinnal.
Kérdező kérdésedre válaszolva: természetesen a tiszta heroin is káros és nagyon addiktív. De ez sem olyan vészes, mint ahogy egyesek hiszik. A leszokási aránya pedig jobb mint az alkoholistáknak. Nekem is van ismerősöm aki kb félévet heroinozott, aztán magától abba hagyta. Szóval nem ANNYIRA vészes, de azért nem ajánlanám senkinek.
Félreinformáltak téged. A 100%-os heroin is káros, könnyen túladagolható és természetesen mint minden ópiumszármazék függőséget okoz.
Ha egyszer kipróbálnád akkor onnantól kezdve eszedbe sem jutna ilyen hülyeség, hogy f1-es pilóták heroin hatása alatt versenyeztek, ugyanis ez képtelenség, mivel egy elképesztően nyugodt, passzív, félálomszerű állapotba kerülsz tőle, hogy ott már leszarod, hogy legyőznek-e vagy sem. A környezet, a világ körülötted megszűnik létezni, csak kívülről szemléled, nem vagy már része.
Az utcán árult szerek persze mindenfélével fel vannak ütve, néha elég veszélyes dolgokkal, de a függőség kialakulásához valójában többnyire a benne lévő heroin vezet, nem az adalékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!