A szerelmesek amikor eggyütt mennek valahova minek fogják meg egymás kezét?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem egyszer láttam már ehhez hasonló kiírásokat! Pl: Vigyázz, mert kedden megyek és széttéplek! Ezek mit jelentenek? Van pár tippem! Csókot? Szexet? Vagy mit??? Normális válaszokat lécci. Köszönöm! Tényleg érdekel a téma, úgyhogy ne viccelődjétek el. Thx!
Ma sétálok egy lánnyal (össze akarunk jönni egymással csak van vmi..), kísérem haza közben fogom a kezét, de állítólag "gyerekes" en fogom a kezét, a szerelmesek máshogy fogják mint ha pl a nővéremnek fognám? Mert elég gáz, többször elengedi a kezem és meg is...
tegyük fel hogy olyan 18-20 évesek most (1-3 éves kapcsolatban élnek )és a szakításuk után olyan 25-27 éves korukban szerelmesek lesznek :)?..szerintetek?
Szakítsak vele? Fél éve vagyok vele, 19lány vagyok Ő 21. Ő az a férfi, aki jó lenne majd férjnek, én is az a nő vagyok számára, aki jó lenne feleségnek, de semmi ennél több. Szeretem, nagyon mély érzelmeket érzek iránta de nem vagyok már szerelmes belé. És ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!