Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Departure from outward office...

Departure from outward office of exchange- ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Rendeltem aliexpressrol egy cipot 3 hete es meg mindig ezt irja ki.

2015. máj. 8. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:
A postai nyomkovetes írja? Ez azt jelenti,hogy már feladták..
2015. máj. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Departure from outward office of exchange ez mit jelenthet?

Rendeltem az Aliexpressről egy cipőt magamnak.Kaptam hozzá nyomonkövetési kódot 2014.02.26-án kaptam egy értesítést : Collection majd 2014.02.28-án egy olyat hogy Departure from outward office of exchange. Valaki tudna segíteni abban hogy mit jelentenek ezek?

Tus valaki magyar feliratot a Buddha: Akai Sabaku yo! Utsukushiku (Buddha: The Great Departure) című animéhez?

Már 2 éve kiadták, de nem találtam hozzá feliratot. A válaszokat előre is köszönöm!

Online tracking - Mi a következő lépés a "departure from inward office exchange" után?

Várhatok arra, hogy napokon belül megérkezik a csomagom, ha a tracking oldalon tegnap óta a "departure from inward office exchange" olvasható, tehát hogy elhagyta a VÁM-ot? Előre is köszönöm!

Hogy van ez a szám magyarul? (MARKUS SCHULZ FEAT. DEPARTURE WITHOUT YOU NEAR)

It's a little bit lonely for me It's a little bit faint Without you near Without you near How can you sit there watching Someone else? How can you sit there, sit There watching Faint without you near Lonely down here Is it wise to say While the other's...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!