Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valaki megtudná mondani, hogy...

Valaki megtudná mondani, hogy az Amszterdami Repülőtéren honnan lehet tudni, hogyan juss el az induló terminálba (departure terminal) az érkező terminálból (arrival terminal) átszállásnál?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki van tablazva minden.
2012. dec. 18. 06:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja es nem kell tömegközlekedni, egy épületen belül kell csak haladni.
2012. dec. 18. 06:36
 3/4 A kérdező kommentje:
érteem és olvastam,hogy elvielg 4 emeletes ez az épület ,azt honnan lehet tudni,hogy melyik emeleten van az induló rész és az érkező rész??vagy az is kileszs táblázva vagy angolul leirva hogy 2-dik emelet G szektor vagy valami??
2012. dec. 18. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Valóban óriási a Schipol, de nagyon rendezett. Minden ki van tablazva. Nem fogsz el tévedni, egyértelműek a jelek. Ha megis szükséged lenne segítségre, az alkalmazottak nagyon segitokeszek es mind beszél angolul.
2012. dec. 19. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok jelenleg is futó/mostanában induló au pair blogokat mondani?

Olvastam párat, de a legtöbb ami mostanában van neten már "befejeződött". Angol nyelvű blog is jó am ha olyat tudtok, nem muszáj, hogy magyar au pair blogja legyen. ^^ Előre is köszi!

Hol tudok venni Budakeszire BKV bérletet?

És hogy kell kérni? Mármint mit kell mondani?

Meg tudná mondani valaki hogyan jutok el A-ból B-be?

Sziasztok! Szeretném,ha valaki segítene nekem abban,hogy hogyan jutok el BKV-vel a Népligetből a IV. kerületi homoktövis utcába?! Részletesen ha kérhetném 10 éve nem utaztam BKV-vel Köszönöm előre is annak aki segít :-)

Miért lehet az, hogy nem tudok nemet mondani?

Főleg férfiaknak. Van bennem egy félelem, hogyha nemet mondok, nem akarom oda adni magam akkor nem kellek neki. Ez a félelem tönkre teszi a komolynak induló kapcsolatokat is. Mit tehetek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!