Online tracking - Mi a következő lépés a "departure from inward office exchange" után?
Várhatok arra, hogy napokon belül megérkezik a csomagom, ha a tracking oldalon tegnap óta a "departure from inward office exchange" olvasható, tehát hogy elhagyta a VÁM-ot?
Előre is köszönöm!

válasza:Ne marra várj hogy megőrzésre átadva(van vám), vagy hogy vámkezelve(ekkor nincs vám).
Ez az üzenet azt jelenti neked, hogy megérkezett a kicserélő irodába. De ha dobsz egy tracking számot megnézem neked hol tart.
Köszi a választ! :)
Időközben - végre - frissült az állapot (1 napos késéssel...). "Bejövő küldemény vámkezelve" áll a posta.hu-n. Tehát akkor nem kell fizetnem vámot, illetve ÁFA-t pluszban? Ezek után mikorra várható az, hogy továbbítsák a postára, és nekem azt kiszállítsák?
Kapcsolódó kérdések:
Mert ennyi sok hülyemagyarral nem szeretnék egy országban élni. Ha ők azt szeretnék, hogy mindenüket elvegyék, megnyomorítsák őket, akkor szavazzanak rájuk. Én nem azt szeretném, és ezért el fogok innen menni ebből az ostoba hülye országból. Egyszerűen nem tudom...
Pl fel kell-e kapcsolnom a villanyt miatta, hogy tudjon írni, engednem kell-e hogy a székemre leüljön, fel kell-e öltöznöm azért mert bejön a lakásba vagy abba kell-e hagynom azt, amivel épp foglalkoztam (főzés, fürdés, szex, bármi nem törvényellenes) azért mert be...
A program miatt mentem a honlapra,hogy végre elolvassam,de ezen megakadt a szemem.
Csak azok válasza érdekel, akik maradnak, mocskolódástól kíméljetek, az érvekre vagyok kíváncsi. Pártállástól függetlenül, mert szerintem erről JÓZANUL dönteni nem lehet pártszimpátia alapján.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!