Milyen angol vezetéknév illik az Avery névhez, és milyen angol vezetéknév illik az Ashley névhez? Egy tiniknek szóló romantikus könyvet történetet akarok írni és ebbe kéne még valami jó angol fiú név ha tudtok minél többet írjatok.

válasza:Lavin ? :D
Fiú név pl Jack, Noah, Max (ez mindkét nemnek jó), (amik nekem tetszenek)
Kapcsolódó kérdések:
Stelláról semmiképp nem akarok lemondani. Szerintetek jó választás lenne a kettő együtt? K Ö S Z I
névváltoztatás után mennyire szokott hozzá a 'környezet' az új névhez?legyen szó vezetéknévről, vagy keresztnévről.
(First name=kereszt név, last name=vezetéknév)
Ebből már a First name részt kitudom következtetni. Köszi előre is! :)
A történet bonyolult de a lényeg hogy elkéstünk az apasági nyilatkozattal amivel a fiam az én vezetéknevem kapta volna. Az anyukával közösen rég úgy döntöttünk hogy az én nevem kapja szóval, nem lenne akadálya a dolognak csak a részletekre lennék kíváncsi. Hol? Hogyan?...
Mindenképp olyat akarok, hogy mindegyik ugyan olyan betűvel kezdődjön. Tóth a vezetéknév
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!