Hogyan írják helyesen? Láttam vagy Ládtam?

válasza:Milyen szóból képzed? Lát + múlt idő + a többi.
Tudtommal nincs olyan szó, hogy "lád".

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy külföldi cégnek kellene e-mail-t küldenem és a Google fordítót nem tartom a legmegbízhatóbbnak erre a feladatra... :) Íme a szöveg: ,,Magyarországról rendeltem egy terméket, de hibásat kaptam. Hogyan oldható meg a termék cseréje?" Előre köszönöm! :D
Az egyik barátnőmmel azon veszekedtünk hogy hogy kell kiejteni. Ő azt mondta, hogy OVÉ, én meg azt, hogy OVA. Akkor végül is, hogy kell helyesen kiejteni?
A Word elég érdekes megoldást ad nekem, szerinte ez a helyes: egyéb szavak Vizi jármű egyéb szavak. Aztán igazából a vízi az elvileg így helyes, hogy, ha az első i hosszú.
A szünetben sok időt töltöttem azokkal a barátaimmal és családtagjaimmal akikkel a hétköznapokban keveset találkozom. Sok időt töltöttem vásárhelyen többek között azért is mert meglátogattam a nagyszüleimet és a barátaim fele is vásárhelyen tartózkodik. De segítettem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!