Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyar állampolgár vagyok,...

Magyar állampolgár vagyok, viszont nincs bejelentett lakcímem. Vállalhatok munkát lakcím nélkül?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm!
2016. júl. 31. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól akarsz munkát vállalni?
2016. júl. 31. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
*hol
2016. júl. 31. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen bejelentett állásra gondolok. Budapesten.
2016. aug. 1. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan munkát vállalsz ahol szállást is adnak, akkor a munkáltató bejelenti a lakcímet
2016. aug. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Kettős állampolgár vagyok, kaphatok e TAJ kártyát bejelentett tartózkodási helyre?

Magyarországon tanulok tovább és szükségem lenne egy TAJ kártyára.Az állandó lakcímem az Romániában van, a magyarországi albérletre a tulajdonos alá írt nekem hogy be jelenthetem oda a tartózkodási helyem.Kaphatok e így TAJ kártyát vagy csak állandó...

Hogyan vállalhat munkát Magyarországon egy magyar állampolgár, ha nincs bejelentett magyar lakcíme?

Magyar lakcím nélkül valóban nem lehet dolgozni Magyarországon egy magyar embernek?????

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!