Mit vsináljak ha a kocsi motorháztetőbe beköktöztek az egerek, de a mérget nem eszik. Rajtam mar be ragasztót is egy kolbasszelettel a közepeben de nem mgy bele. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 22:55
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákat!!😂😂
2017. szept. 3. 22:57
2/3 Heródes02 válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a választ!!
2017. okt. 19. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Opel astra G 1.4 benzines (2000évjárat körül) VAGY Opel astra F 1.4 benzines (2002-es évjárat)?
G-ést olyan 650-750ezer körül venném, nemtudom ennyiért mennyire lehet jó állapotút venni.Míg az F-esből 400-450ezer körül néznék max.Nemtudom melyiket vegyem :/ Fentartani sokkal olcsóbb az F-eset mint a G-set? vagy van esetleg valakinek saját tapasztalata hogy...
Opel astra G vagy Volswagen passat b5 1.9 TDI (2000) éjárat?
Előszőr minden áron csak az opelba gondolkodtam mert tetszik a G-és astra nem is nagy nem is kicsi.De rengeteg helyen olvastam hogy nagyon eszi az olajat meg mindenki csak lebeszél róla. De most lenne nagyon jó áron egy Passat ami tökéletes műszaki állapotba van. De...
Anyukám minek halkítja le a zenét a kocsiban, amikor tolat, hogy jobban lásson?
Minek csinálja ezt?? Mert szerintem tök fölösleges.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!