Ilyen, és ehhez hasonló rengeteg kérdés hogy maradhat kint, miközben normális kérdések meg eltűntek?

válasza:Ha szigorúan betartanák a szabályokat, akkor a Humor, Ezotéria és Politika kategória is bezárhatna. Az elsőben a kérdés jelleg sem teljesül a legtöbb esetben (kijelentő mondatok kérdőjellel, eldöntendő kérdések, szóviccek), a másodikban fiktív kérdések vannak, a harmadikban provokáció és veszekedés mindkét oldalról. Ha a politika témában a kormánypárti jelenti az ellenzéki kérdését provokációért és törlik, majd az ellenségi jelenti a kormánypárti kérdést provokációért, akkor be is zárhat az oldal. Egyértelmű, hogy nem fogják meglépni, ezért csak a legkevésbé vállalhatót törlik, a többi maradhat.
Másrészt ha tele van plakátolva és szórólapozva az ország, a tévé és rádió is a háborús rémhírkeltéssel aminek nulla következménye van, évek óta mennek emberek ellen a karaktergyilkosságok és az ország szisztematikus gyűlöletben tartása vélt ellenségek ellen, miért pont itt lenne egy ostoba propagandakérdésnek törlés a vége? Ki sem lóg a fősodorból.

válasza:Használóként nem lehet tudni, hogy önállóan dönt egy-egy személy, vagy legalább ketten kellenek a törléshez.
Feltehetően változó a döntést hozók személye, így, személyfüggő is lehet az, hogy ki mit ítél törlendőnek.
Azt sem tudni, hogy mi kerül a moderátorok elé? Vannak automatikusan kigyűjtött kérdések válaszok, vagy csak a mások által jelentettekkel foglalkoznak, esetleg tallóznak is? Automatikus gyűjtésnél lehetnek „lyukak”, mint a trágárságszűrőnél; jelentésre meg nem biztos, hogy kerül adott kérdés, válasz, ahogy tallózás esetén sem biztos, hogy előtérbe kerül.
// A kérdésben elérhetővé tett első kérdést már törölték.

válasza:Itt az egyes válasznak köze nincs a kérdéshez, semmi olyan infót nem ad, amit kértem vagy ami hasznos lenne, ez csak egy egyszerű beszólás. Pont ezért jelenetettem, a moderátorok mégis úgy gondolták, hogy a 0 információt és csak beszólogatást tartalmazó válasz hasznos és a kérdésem alatt a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Elkezdtem a léböjt kúrát fogyas celjabol. Mit javasoltok hogy lesz hatasosabb? Normalis hogy rengeteget jarok mosdoba? Meddig erdemes csinalni? Milyen surun?
Van egy barátom, aki többször magamra hagyott, ignorált, nem írt vissza, arra se, hogy BUÉK, másokkal ismerkedik, barátkozik, főleg akkor mikor beszéltem vele. Amikor elmondom mi a baj, hogy őszintén beszéljünk, olyan apró dologba köt bele és a valós problémára nem...
Tegnap az Éjjel-nappal Budapestben is láttam. Egyszerűen nem értem. De általában zavar, mikor ezt látom, mert marhára nem normális dolog szerintem.
ez valami feltűnési viszketegség?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!