Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontozzák le a jó választ?

Miért pontozzák le a jó választ?

Figyelt kérdés

júl. 7. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Csak.
júl. 7. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Mert itt ez a szokás.

Aki meg véletlenül meg is kérdezi miért,lenullázák.

júl. 7. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Változó az indok. Általában az egyet nem értés. Néha a bosszú. Olykor a tudatlanság. Máskor egy szimpla provokálás. Aztán lehet irigység, butaság, gyűlölet is mögötte. Nem egyszerű oka van, ez összetett dolog.
júl. 7. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Itt mindenki aszerint pontoz, hogy egyetért-e a válasszal, és nem aszerint, hogy a válasz hasznos-e.
júl. 11. 14:20
 5/5 kriszpo ***** válasza:
100%

Azért, mert egyesek számára nem az a "helyes válasz". Én például nem pontozok se fel, se le, csak megválaszolom a kérdést a legjobb tudásom szerint. Még az sem érdekel, hogy ha az én válaszom pontozzák le...

Jó tanács: információt ne csak innen szerezz!

tegnap 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Miért pontozzák le a jó választ? Miért kell ezt csinálni?

Komolyan mondom már utálok válaszolni! Egy teljesen normális kérdésre,teljesen jó válaszokat adnak az embere és szinte mindenki le van pontozva. Köztük én is és nem értem.

Miert nem csak a Kerdezö pontozza a valaszokat? Csak neki irjuk a valaszt, vagy?

Miközben mindenki lehülyezi (+lepontoz) a valaszaimat, a kerdezönek szinte mindig kifejezetten hasznos/talalo/raerzett a lenyegre es hasonlo. Evek ota csak azert jelenek meg neha, mert a kerdezök visszajelzesei pozitivak, bezzeg a valaszolok keretlen megjegyzesei......

Miért van az, hogy a válaszokat általában a kérdező értékelése alapján pontozzák a válaszolók is?

Tehát hogyha én, mint egy kérdező lepontozok egy választ, akkor az általában nagyon alacsony százalékos lesz.

Ha valaki ír egy választ pl egy olyan kérdésre, hogy "szerinted xy milyen?

" és arra valaki olyan választ ír ami ugye a saját véleménye, így a kérdésre jó a válasz, de valaki meg ennek pont az ellenkezőjét gondolja, akkor mért pontozza le a másikat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!