Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Függőségekre való hajlamot...

Függőségekre való hajlamot szülőktől lehet örökölni?

Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom mindig ráfüggtem valami,néha már betegesen.Lehet az bármi,ember,állat,tárgy,sorozat,zene,ital.Tényleg bármi.
2024. jún. 1. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Elméletileg igen.lehet.
2024. jún. 1. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Örökölni is lehet és tanulni is bárkitől.

De hála Istennek ugyanígy van ez a józansággal is.

2024. jún. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

A speed okoz fizikai függőséget?

18 éves lány vagyok, és életemben kétszer próbáltam a speedet és őszintén szólva nagyon tetszett minden amit okozott velem. Másnap persze enni nem tudtam, depressziós hangulatom volt, éreztem a kialvatlanság tüneteit. Túléltem nem volt nagyon para. Arra lennék...

Van valami függőséged?

Bármi, amit úgy érzel, kényszeresen újra és újra csinálsz és érzed, hogy nem teljesen jól van ez így, de nem tudsz/akarsz változtatni.

Internetfüggő vagyok! Vagy csak menekülök a függőségekbe? Hogy kezdhetnék új életet?

Ha unom magam, az az első, hogy bekapcsolom a gépet, vagy a tévét nézem, vagy olvasgatok könyveket de azok igazán nem kötnek le. Persze gépen netezek fölöslegesen, vagy játszok. Inkább a semmittevés, de szarul is érzem magam emiatt. Az a helyzet, hogy mindig...

Meglehet előzni a függőséget?

Gondolom sokan úgy kezdik, hogy ha azt akarom, hogy ne legyek függő akkor ne csináljam azt amitől függő lehetnék. De én el akarok kezdeni pókerezni és nem akarok függő lenni. Számolni szeretném a dolgot, másodmunkaként akarom, nem elsődleges munkalehetőségként. Vannak...

Függőséget okoz a gyakorikerdesek.hu? XD

Csak,mert akárhányszor géphez ülök,ami elég sokszor van..mindig belépek gyakorikerdesek.hu-ra és olvasgatom a kérdéseket,válaszokat,bizonyos kategóriában!xD

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!