Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valamilyen függőségetek?

Van valamilyen függőségetek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 22:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
cigiztem, de abbahagytam
2012. nov. 21. 22:17
 2/20 anonim ***** válasza:
Mályvacukor függőségben szenvedek.
2012. nov. 21. 22:29
 3/20 anonim ***** válasza:
Cigi, prostik, tippmix.
2012. nov. 21. 22:30
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
telefon .. Egyébként mindenkinek vannak függőségei, ma leggyakoribb szerintem a internet, többek között facebook ...
2012. nov. 21. 22:39
 5/20 anonim ***** válasza:
Ja! Nekem a gyakorikérdések meg a sudoku.
2012. nov. 21. 22:46
 6/20 anonim ***** válasza:
marihónaalja, marlboro, tequila, pepsi, autóm
2012. nov. 21. 22:51
 7/20 anonim ***** válasza:
csoki
2012. nov. 21. 22:55
 8/20 anonim ***** válasza:
zene, facebook
2012. nov. 21. 23:01
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Zene és feliratgyártás.
2012. nov. 21. 23:10
 10/20 anonim ***** válasza:
Kávé, tippmix, motorok.
2012. nov. 21. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Gáz ha az az életcélom hogy valamilyen járművezető legyek?

Pl metró,villamos,troli,busz,hév,vonat,vagy esetleg kamion? Középsuliba járok,nem valami nagy sikerrel. Jelenleg ezek a szakmák érdekelnek,16 éves létemre. Sok ismerősöm mondja hogy ne süllyedjek le ide,de kérdezem miért? Ezek is szükséges és jó munkák,igaz nem nagy fizetéssel,de nekem elég.

Olyanok, akikkel történt valamilyen személyes tragédia az életükben *, utólag (esetleg hosszú évek távlatából) visszagondolva rájöttetek hogy miért...

* pl. nagyon kemény betegségük volt, nagyon súlyos autóbaleset történt velük, elvesztették szerelmüket, megrokkanás, vagy bármi más nem mindennapi nagyon megrázó sorscsapás pl. hogy milyen tetteid következménye volt, vagy milyen változást hozott, milyen módon...

Ha valaki fokozatosan ellentmond az érzelmeinek, pl. valamilyen cél elérésében, ezáltal nihilistává válhat?

mármint, hadd kérdezzem úgy: volt már ilyen tapasztalatod? hogy elkezdesz hirtelen egy tudatosság szerint élni, változtatni akarva, és belefáradsz. sokszor olyan nihil érzések kapnak el, most már enyhül

Van valamilyen mániátok? Függőségetek?

Nekem pl. net :D és labello :D (ajakápoló) :$

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!