Mit tanácsoltok, mihez kezdjek az életemmel?

válasza:Nem vagyunk a helyedben.
Pl gyakori helyett félre dobod a telefont és szépen elmerülsz a gondolataidban, önismeretbe kezdesz...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval az a helyzet hogy nem nagyon találom a helyemet a világban.. teljesen kilátástalan,cèltalan vagyok nem tudom mit kezdjek magammal, félek belevágni bármi újba avagy ismeretlenbe. Rengeteg dolog érdekel egy adott ideig de amint belekezdek egy kis idő elteltével...
Nincs motivációm a tanulásra. Leülök, és olvasom a könyvet, egyszerűen nem marad meg semmi. Nem tudok rákoncentrálni. Esetleg valami tipp,vagy lehet hogy inkább valami tablettát kellene szednem a figyelmemre?
Sziasztok! Én egy 18 éves gimnazista diák lány vagyok, és lenne egy problémám, amivel kapcsolatban szívesen fogadok (igényes) válaszokat. Tehát a lényege az, hogy régóta érzem azt, hogy az agyam nem tud kikapcsolni, azaz folyamatosan cikáznak a fejemben a gondolatok,...
Egyszerűen nem tudom miért,de mindenre ráidegeskedek,még arra is,hogy fell kell szállnom a buszra,hogy "úristen milyen csúnya vagyok",hogy mindenki engem néz.Nem merek felhúzni egy sapkát sem,mert "úristen,mindenki engem fog nézni,hogy milyen csúnya vagyok.Az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!