Ez normális ? Aki hasonlón ment át ez normális vagy abba kéne hagynom?

válasza:Szerintem kérj segítséget a családodtól, rokonaidtól, barátaidtól, hogy néha vigyázzanak a kisfiadra és te töltődni tudjál!
Abbahagyni hlyeség lenne, mert az ápolói szakmával biztos kenyér lesz mindig az asztalotokon!
Szóval én a helyedben nem hoznék nyomás alatt olyan döntést, amit később nagyon-nagyon bánni fogsz!

válasza:Kérj segítséget a gyerekhez, az anyagiakhoz, mindenhez. A lelkiekhez is, és menj el pszichiáterhez és/vagy pszichológushoz is. Ekkora teher mellett nem csoda, hogy közel jársz az idegösszeroppanáshoz. De ne várd meg, amíg az bekövetkezik.
Figyu, teljesen érthető minden. Hogy előrébb akarsz lenni, hogy meg akarod adni a gyereknek a biztos hátteret. És az is érthető, hogy közben beleroppansz, mert ez kegyetlen nagy teher. De most mérlegelned és döntened kell, hogy mit bírsz vállalni. Ha tudsz segítséget kérni, és úgy érzed, hogy segítség mellett bírod a képzést, akkor csináld tovább. De ha nem bírod segítség mellett sem, vagy eleve nincs aki segítsen, úgy fontolóra kell venned, hogy feladod a képzést.
Az idegösszeroppanás, ami felé most valószínűleg tartasz, nem gyerekjáték. Napokon át tartó pánikrohamok, tévképzetek, halucinációk, dührohamok, sírógörcsök, alváshiány, és a többi. Tudod, ki szenvedi meg a legjobban, ha idegösszeroppanásod lesz, és kifordulsz önmagadból? Na, ezért ne várd meg, amíg az bekövetkezik. Ha családi és anyagi segítség nincs is, a mentális segítők ott vannak.
Itt találsz pár segélyvonalat, ha szükséged lenne rá:
Ha nem regisztrált felhasználóként olvasnád, ide írok párat:
- Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok Szövetsége (LESZ): 116-123 (éjjel-nappal hívható, ingyenes). E-mail: sos116123@gmail.com (válaszlevél 72 órán belül)
- Caritas Lelkisegély: 06-80-505-503 (este 6-tól reggel 6-ig, vezetékes számról hívható, ingyenes).
- EMMA Vonal (szülés előtt és után, illetve az anyaság bármely szakaszában): 06-80-414-565 (minden héköznap 10-12 óra. valamint 21-23 óra között). E-mail: emmavonal@emmaegyesulet.hu
- Zöldszám anyáknak: +36 80 414 565 (anyasággal, szüléssel kapcsolatban); minden munkanapon 10–12 és 21–23 óra között hívható. E-mail: emmavonal@emmaegyesulet.hu
- Kapcsolj egyből! anonim chat - kapcsoljegybol.hu [kapcsoljegybol PONT hu] : iOS- és Android-rendszerről is elérhető alkalmazás. Ez a chat szolgáltatás megoldást jelenthet azoknak, akik nem tudnak, vagy nem mernek telefonon segítséget kérni. A lelki támogatás mellett az alkalmazás a felhasználó GPS-koordinátái alapján megmutatja, hogy az információkérés helyszínéhez mely intézmények esnek a legközelebb, amelyekhez bántalmazottként bizalommal fordulhat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
De legalábbis a parasztokat tiltani lehessen?
Így elég motiválatlannak érzem magam, nem értem, miért így fogom fel.
Mindennap 6:00kor szoktam kelni, így ekkor szól az ébresztőm a telefonomon. Csak hétköznapra van állítva, de minden napra. A héten nem dolgoztam, így nem kellett korán kelnem, de az ébresztő szólt. Én abban a percben lenyomtam és az agyam nem tudom honnan de tudta,...
15 éves vok. nem vok egy hülyülős,bulizós,hanglér,csajozós,piálós alak és nem nézek le senkit és nem nevetek más kárán. régen zárt voltam mert olyan osztályban voltam ahol kirekesztettek és csak 3 barátom volt. régebben volt egy pár de velük már sajnos megszakadt a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!