Van hasonló oldal mint a gyakorikerdesek.hu, de olyan ahol normális kérdésre normális emberek, normálisan válaszolnak, nem kötekednek stb,? De legalábbis a parasztokat tiltani lehessen?

válasza:

válasza:Van, csak nem magyar nyelvű.
Ami magyar van, az még ennél is gyengébb.

válasza:Ha a kacsa úszni tudás hiánya miatt vízbe fullad, nem a víz a hibás.
.
Ez nem a Facebook, hogy a számodra antipatikus felhasználót letilthasd.
A kérdezők és a válaszolók zöme is anonim. Ha az Admin tiltja le az illetőt, másik nick-kel ismét beregisztrál - és voila!
.
Ne 'parasztozz' senkit, mert a paraszt a földműveléshez igenis ért, ráadásul, ha a paraszt nem szarik, az úr nem eszik!
.
Van megoldás: a neked nem tetsző kérdéseket/válaszokat figyelmen kívül hagyod.

válasza:#5
Ezzel arra utaltam, hogy X-et hiába tiltanád le, ha legközelebb Y-ként kommmentálna.

válasza:No és ha letiltod, aztán legközelebb egyedüliként ad értelmes választ, akkor nem jut el hozzád az sem.
.
Ez a szájt így lett kitalálva. Ne áll be azok közé, akik keverik a Facebookkal! Ott azt tiltasz le, akit akarsz, itt pedig ez az Admin egyedüli joga.
Ne állj be azok közé, akik annyira Facebookosok, hogy nem értik a "hasznos/nem hasznos " és a "tetszik/nem tetszik" közötti különbséget.
És csak fáraszt a hülyegyerek.
Válaszoljak neki ?
Kapcsolódó kérdések:
25/F vagyok! Volt már többször is kapcsolatom. A legkomolyabb 6 éves volt. Jelenleg 1 éve egyedül vagyok! Vannak akik szerint nem normális, hogy nincs barátnőm. De én nem érzem úgy, hogy feltétlenül minden áron kéne egy! Vannak dolgok amik nyilván hiányoznak, de azért...
Itt mar alig van normalis valaszolo, mindenki kötekszik, mindenert lepontoz. Honapok ota nem kapok konkret valaszokat ha kerdest teszek fel. Pff.
Esetleg mi lehet a gond? Legszurot mar csereltem.
Mi van itt emberek? Veletek történt már hasonló eset?
Egy olyan osztályba járok, ahol az összes fiuk közül csak én foglalkozom erősítéssel, gyúrással stb. izomnöveléssel, és bárkit szivesen meghívnék velem kondizni, de az a bajom hogy mindig visszautasítanak. Nagyon unalmas és gáz velük lenni. Az osztály nagy része csak...
Teljes verzió kéne, nem olyan mint a Facebook-os verzió, amit csak korlátozott ideig játszhatok az Energy miatt. Lényeg az hogy normális vadászós játék legyen!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!