Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van hasonló oldal mint a...

Van hasonló oldal mint a gyakorikerdesek.hu, de olyan ahol normális kérdésre normális emberek, normálisan válaszolnak, nem kötekednek stb,? De legalábbis a parasztokat tiltani lehessen?

Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 01:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Itt is tiltják a parasztokat. Nekem ez már vagy az ezredik nickem. A világ olyan, amilyenné az emberek teszik.
2018. dec. 5. 01:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy vettem észre!Mi lenne ha nekem nem tetszik valakinek a stílusa vagy akármi, és én rakhatnám tiltólistára (ne is lássuk egymást)nem vagyok kíváncsi a válaszára sem.Mert egyébként nem lenne rossz oldal,csak egy kicsit elmaradott.
2018. dec. 5. 03:51
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Van, csak nem magyar nyelvű.

Ami magyar van, az még ennél is gyengébb.

2018. dec. 5. 08:39
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Ha a kacsa úszni tudás hiánya miatt vízbe fullad, nem a víz a hibás.

.

Ez nem a Facebook, hogy a számodra antipatikus felhasználót letilthasd.

A kérdezők és a válaszolók zöme is anonim. Ha az Admin tiltja le az illetőt, másik nick-kel ismét beregisztrál - és voila!

.

Ne 'parasztozz' senkit, mert a paraszt a földműveléshez igenis ért, ráadásul, ha a paraszt nem szarik, az úr nem eszik!

.

Van megoldás: a neked nem tetsző kérdéseket/válaszokat figyelmen kívül hagyod.

2018. dec. 5. 08:50
 5/16 A kérdező kommentje:
"másik nick-kel ismét beregisztrál " Regisztráljon. Eddig is az ment.
2018. dec. 5. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Ezzel arra utaltam, hogy X-et hiába tiltanád le, ha legközelebb Y-ként kommmentálna.

2018. dec. 5. 12:33
 7/16 A kérdező kommentje:
Értem.Regisztáljon(ha annyira válaszolni akar nekem) y ként, ha változatlan a hozzáállás akkor tiltom.
2018. dec. 5. 14:35
 8/16 anonim ***** válasza:
53%

No és ha letiltod, aztán legközelebb egyedüliként ad értelmes választ, akkor nem jut el hozzád az sem.

.

Ez a szájt így lett kitalálva. Ne áll be azok közé, akik keverik a Facebookkal! Ott azt tiltasz le, akit akarsz, itt pedig ez az Admin egyedüli joga.

Ne állj be azok közé, akik annyira Facebookosok, hogy nem értik a "hasznos/nem hasznos " és a "tetszik/nem tetszik" közötti különbséget.

2018. dec. 5. 15:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Nincs is moderátor vagy admin.De ha van akkor nagyon sok lehet a dolga...És látom hogy az emberek tesznek magasról a szabályzatra.
2018. dec. 5. 16:22
 10/16 A kérdező kommentje:

És csak fáraszt a hülyegyerek.

Válaszoljak neki ?

2018. dec. 5. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Érdekelne, olyan emberek véleménye akiknél aktuális a helyzet vagy voltak hasonló élet szakaszban! Mennyire normális? Hogyha szükséges akkor mit...

25/F vagyok! Volt már többször is kapcsolatom. A legkomolyabb 6 éves volt. Jelenleg 1 éve egyedül vagyok! Vannak akik szerint nem normális, hogy nincs barátnőm. De én nem érzem úgy, hogy feltétlenül minden áron kéne egy! Vannak dolgok amik nyilván hiányoznak, de azért...

Van masik ehhez hasonlo kerdes, valasz oldal?

Itt mar alig van normalis valaszolo, mindenki kötekszik, mindenert lepontoz. Honapok ota nem kapok konkret valaszokat ha kerdest teszek fel. Pff.

Én vagyok az osztály fekete báránya a fiúk közt? Hogyan szerezzek hozzám hasonló normális barátokat?

Egy olyan osztályba járok, ahol az összes fiuk közül csak én foglalkozom erősítéssel, gyúrással stb. izomnöveléssel, és bárkit szivesen meghívnék velem kondizni, de az a bajom hogy mindig visszautasítanak. Nagyon unalmas és gáz velük lenni. Az osztály nagy része csak...

Tudtok mondani a Deer Hunter 2014-hez hasonló játékot PC-re?

Teljes verzió kéne, nem olyan mint a Facebook-os verzió, amit csak korlátozott ideig játszhatok az Energy miatt. Lényeg az hogy normális vadászós játék legyen!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!