Mit tennél meg ha minden napodat kétszer élnéd át? Elfogadnál egy ilyeen képességet?
Pl: Hétfő reggel felkesz, elmész suliba/munkába, csinálod amit általában csinálsz, lefekszel majd ismét hétfő reggel ébredsz. Viszont amikor a második hétfőn lefekszel már kedden ébredsz fel. És egy igy folytatódik életed hátra levő részében.
Mire használnád? Bünöznél(lopás, bankrablás, gyilkosság), megcsalnád a barátodat/barátnődet/élettársadat, lottóznál, fizetés nélkül elmennél éttermekbe, kiprobálnál mindenféle halálos sportot (bungee jumping kötél nélkül) vagy öngyilkosságot követnél el (simán besétálnál a fogalomba vagy vonat elé)stb. Mivel az első napoknak sose lesz következménye/hatása a többi napra így bármit megtehetnél, mert senki nem fográ emlékezni. és ha meghalsz az első napokon mindig az ágyadban ébredsz.
Ennek max annyi lenne a hátránya hogy figyelned kell hogy mindig az első körben csináld aminek a hatását nem akarod tovább vinni.

válasza:

válasza:

válasza:4# Az első kör után minden vissza állna az eredeti helyére. Tehát a gáz és víz órák is vissza állnának az adott reggeli állásra. A megvásárolt dolgok (élelem,ruha,egyébek) vissza kerülnének a polcra. A pénz is a pénztárcádba/számládra.
Tehát nem, nem kellene többet dolgoznod vagy fizetned semmiért amíg azt az első napon költöd el. Mert amit elaludtál/meghalltál visszatérsz az adott nap reggelére és semminek nem lesz tartós hatása.

válasza:Tehát:
* Ha tovább alszom, akkor attól nem leszek kipihentebb másnap?
* Ha gazolok a kertben, másnapra visszanő a gaz?
* Ha koszos lesz a ruhám, akkor másnapra tiszta lesz?
* Ha rajzolok, vagy írok valamit, akkor másnapra eltűnik?
* Ha fájlokat módosítok, illetve mentek számítógépre, akkor azok visszaállnak a megelőző állapotba?
* Mi van az aznap elfogyasztott étellel, itallal, gyógyszerekkel?
* Tudok-e tartósan hízni vagy fogyni egy ilyen napon?
* Emlékszem-e az aznapi eseményekre másnap?
* Ha olvasok, akkor emlékszem-e a történet tartalmára, illetve, hogy hol tartottam?
* Ha tanulok, akkor az hozzájárul-e tartósan a tudásomhoz?
* Ha gyakorlok egy hangszeren, akkor az hozzájárul-e tartósan a gyakorlottságomhoz?
* Ha beszélek valakivel, akkor emlékszem-e a beszélgetésre?
* Mi van, ha ügyet intézek, vagy orvosi vizsgálatra megyek egy ilyen napon? Törlődnek-e az eredmények?
Hétfő 1 - Bármit csinálsz nem lesz hatása. Csak te emlékszel rá hogy mit csináltál és mi történt.
Hétfő 2 - Amit ezen a napon csinálsz annak hatása megmarad. Mindenki emlékszik rá mit csináltál.
Kedd 1 - Ismét nem marad hatása rád, másokra vagy a világra.
Kedd 2 - Hatások megmaradnak.
Összegezvén:
Amit az "1"-es napon csinálsz annak nem lesz hatása semmire és senkire. És csak te emlékszel rá. Ilyenkor érdemes mindent kipróbálni amit valaha meg akartál tenni de nem volt rá lehetőséget Pl: Megihatsz 5 üveg Jack Daniels egyhuzamban, magadra tetóválhatsz bármit, lophatsz kocsi, betörhetsz bárhova, rongálhatsz/gyújtogathatsz, szexelhetsz akivel csak van lehetőséged, leugorhatsz egy épület tetejéről, még gyilkolhatsz is, mert amint lefekszel vagy meghalsz az óra vissza ugrik aznap reggelre, elindul a "2"-es nap és semmilyen cselekedetnek nem marad hatása. A tested, a ruháid, a város és minden más ugyan abba az állapotba fog kerülni mint az '1'-es nap reggel.
És csak te emlékszel arra mi történt ezen a napon. Persze a saját emlékező képeségeid határán belül. (nem kapnál fotografikus emlékező képeséget)
Amit a "2"-es napon csinálsz annak megmarad a hatása. Ekkor érdemes mondjuk lottozni az elöző napon kihuzott számok alapján, Tözsdézni stb Vagy ha elöző nap pocsékul sikerült egy randi vagy állásinterjú akkor ma jobban csinálhatod a dolgokat.

válasza:Ha működik az a memória, hogy emlékszem rá, akkor miért is nem működik a tanulás ezen a napon?
Ha magától menne ez így, akkor időnként tesztelésre használnám, a családom pedig nem tudná, hogy mitől táltosodtam meg, meg örülnének, hogy megütöttem a főnyereményt.
A legtöbb ilyen napot olvasással, zenéléssel tölteném, illetve néha, ha szükséges, tesztelném az embereket. Bűnözésre nem adnám a fejem, és valószínűleg öngyilkos sem lennék. Randizni kiváló alkalom lenne.

válasza:Jól van, akkor játszik a tanulás is.
Illetve vennék drága és finom ételeket, a kedvenc édességeimet, és megenném az 1-es napon. Úgyse leszek tőle beteg, a boltban visszapótlódik, és a pénz is visszakerül a számlámra, miután ettem egy jót.
Ha pedig kevésbé vallásos lennék, akkor mehetne a szex is. Csak utána haza kellene mennem, különben egy idegennél kelnék fel egy ismeretlen helyen. Másnap pedig egy normál munkanap vár.
Kapcsolódó kérdések:
A pároddal elváltok. A gyereket önkényesen egy olyan országba viszi, ahonnan jogilag nem tudod hazahozatni. Sem a itteni vagy ottani rendőrség, sem a külügy nem tud segíteni. Sem alapítványok, sem TV. Ekkor megkeres egy csoport, aminek a tagjai volt hírszerzők és volt...
Ha igen, miért, ha nem, miért nem? Nemet és kort is légyszi.
Az a problémám, hogy nem tudok ismerkedni se bájcsevegni se semmi ilyesmi. 21 éves vagyok és van pár igaz barátom de rokonokkal például alig értek szót. Teljesen más világ vagyunk. Ők le is néznek amiatt hogy visszahúzódó vagyok mert nem találom a közös hangot. Mindig...
Minden lelki és büszkeségi gát nélkül elfogadnátok egy lakást ingyen olyan embertől, akit csak látásból ismertek? Miért igen vagy miért nem? A kérdés fiktív, csak a kíváncsiság hajt, én nem kaptam ilyen ajánlatot. Légyszi írjátok meg a válaszhoz a korotokat és nemeteket!
Ha nem fogadjátok el, nem kaptok mást, eltűnik és kész
Szóval tényleg, ahogy akarsz. Oda mehetnél ahova akarnál, a pénzzel nem lenne semmi gond, sőt magad választhatnád meg a nemedet, a külsődet, és az semmit sem változna, nem lennél beteg se. És olyan házad, palotád stb. lehetne amilyet szeretnél, kocsid, és olyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!