Erre van egyértelmű válasz?
Régen volt egy internetes verseny, amire úgy neveztem, hogy nagyon hosszú szabályzata volt, és nem olvastam el teljesen. Emlékszem, miután megoldottam a feladatokat és már terveztem beküldeni, megkérdeztem arról valakit, hogy nem lett-e túlmagyarázós a megoldásom szövege. Tehát magában a feladatban NEM segített. Mivel azt felelte, túl hosszú, segítség nélkül írtam át a megoldást.Viszont később amikor az apróbetűs részt is olvastam, láttam, hogy nem lehet másokkal megvitatni a megoldást. De én nem vitattam meg, a szöveg hosszáról kértem tanácsot, nem a feladatról!!
Ez most csalás vagy nem?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak szerintem volt szövegértésből nagyon sok a feladat; és több helyen nem egyértelmű a választható vàlasz a kérdésre?
Ezekből a kérdésekől akár small talk is alakulhatna ki, de soha nem viszi el odáig a dolgot, hanem felteszi azt a totál indokolatlan kérdést, kap valami választ, aztán így ennyi. Én nem szeretem a hülye kérdéseket, idegesítőnek találom az ilyeneket, és ezek a kérdések...
!ki tud segíteni ha vitára kerűl a sor?
Ép ésszel felfoghatatlan az "egyértelmű" válasz: semmi. Hogy nem érzel semmit, mintha aludnál. Esetleg újjászületés egy másik testben.
Mire kaptál rossz választ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!