Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Erre van egyértelmű válasz?

Erre van egyértelmű válasz?

Figyelt kérdés

Régen volt egy internetes verseny, amire úgy neveztem, hogy nagyon hosszú szabályzata volt, és nem olvastam el teljesen. Emlékszem, miután megoldottam a feladatokat és már terveztem beküldeni, megkérdeztem arról valakit, hogy nem lett-e túlmagyarázós a megoldásom szövege. Tehát magában a feladatban NEM segített. Mivel azt felelte, túl hosszú, segítség nélkül írtam át a megoldást.Viszont később amikor az apróbetűs részt is olvastam, láttam, hogy nem lehet másokkal megvitatni a megoldást. De én nem vitattam meg, a szöveg hosszáról kértem tanácsot, nem a feladatról!!

Ez most csalás vagy nem?

júl. 5. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Nalatok se a szomszed a h*lye.
júl. 5. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És neked még mindig ezen jár a fejed? 😭
júl. 5. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyeltalán nem csalás
júl. 5. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Végül nyertél?
júl. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Kinek mi a vélemyénye az idei kompetencia méresről; amit a 10.-esek írtak?

Csak szerintem volt szövegértésből nagyon sok a feladat; és több helyen nem egyértelmű a választható vàlasz a kérdésre?

Miért kell anyámnak olyasmikre rákérdeznie, amire már a kérdés pillanatában egyértelmű a válasz? Ilyenkor tulajdonképpen mire számít?

Ezekből a kérdésekől akár small talk is alakulhatna ki, de soha nem viszi el odáig a dolgot, hanem felteszi azt a totál indokolatlan kérdést, kap valami választ, aztán így ennyi. Én nem szeretem a hülye kérdéseket, idegesítőnek találom az ilyeneket, és ezek a kérdések...

Szerintetek mi van a halál után?

Ép ésszel felfoghatatlan az "egyértelmű" válasz: semmi. Hogy nem érzel semmit, mintha aludnál. Esetleg újjászületés egy másik testben.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!