Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek tehet valaki...

Szerintetek tehet valaki arról, hogy az iskolában terrorizálják? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Középsuliba sokat terrorizáltak,félelem alatt tartottak,irígykedtek rám a társaim.Senki nem barátkozott velem és gyakran megakartak verni.A tanár meg tette alájuk a lovat és nem védett meg.

A kedvesem nem terrorizálós.Igaz őt én választottam.

2011. márc. 4. 23:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mezőtúron történt.Ott sok a cigány.Soha sehol nem éltem át ilyen dolgokat .Pl:egyik iskolában sem rágalmaztak meg.Azért is beszóltak mert órán elmondtam valamiről a véleményem.
2011. márc. 4. 23:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Ha valamiről elmondtam a véleményem akkor közölték,hogy ne szólaljak meg inkább bármit mondtam.
2011. márc. 4. 23:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Sokszor érzem,hogy elég szélsőséges és nem mindennapi eset volt az enyém.
2011. márc. 4. 23:48
 14/23 anonim válasza:
Megértem.Én esti gimiben fejeztem be az érettségit,de az elsőben...hát,tele volt cigánnyal,az igazi sötétekkel,akik azt hitték,hogy néha benéznek,kifizetik a minimális tandíjjat,és meg is van a papir.Hozzáteszem,2 suliba jártam,nappali gimibe.És nappali közgáz szakközépbe.Mea culpa h elbasztam őket(szal énhibám-volt),de ezt igenis akartam.És miattuk...majdnem nem lehetett. Igenis jelentkeztem,mondtam ezt-azt,tanárokkal jóban voltam,Bassz,év végi után dicsértek(4es voltam átlagban), és kérdezgették hova megyek továbbtanulni....most a soproni egyetemet fejeztem be.Great succes...köszönöm...ja amit akartam mondani:leszartam az alpári idiótákat,és neked is azt mondanám, menj estire,ha tudsz,ott a társaság is olyan,aki akar tanulni, az van ott,és ha észreveszik h ott is követelnek tőlük, hát otthagyják..Hajrá,és NE HAGYD MAGAD..üsd vágd, rúgd..nekik sem fáj ha bántanak,neked miért fájjon?csak véded magad...ha kell, 8 napon túl...
2011. márc. 5. 00:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Minek hagytad magad?
2011. márc. 5. 12:22
 16/23 A kérdező kommentje:
mert terrorizáltak azért hagytam magam .Ha visszaszóltam megvertek
2011. márc. 5. 15:52
 17/23 anonim ***** válasza:

Sz*r volt az iskola ahova mentél. Hát ez ellen 2 dolgot lehet tenni, vagy iskolát váltasz, vagy ami neccesebb az az, hogy ha beszólnak erőszakot alkalmazol, addig amíg abba nem hagyják.

Valamilyen szinten tehettél, mert nem álltál ki magadért, visszahúzódó voltál, ami miatt azt gondolták, hogy veled mindent szabad. Ez csak társaság kérdése, normális ember ilyet amúgy sem csinál.

2011. márc. 5. 17:45
 18/23 A kérdező kommentje:
ha kinyitottam a szám akkor összefogtak ellenem és megakartak verni
2011. márc. 5. 19:34
 19/23 A kérdező kommentje:
és tehet arról valaki,hogy visszahúzódó???,Akkoriban olyan voltam,hogy két szót nem szóltam és az volt a természetes.
2011. márc. 5. 19:36
 20/23 A kérdező kommentje:
A legegyszerűbb azt mondani egy kívülállónak,hogy miért hagytad magad.Minden helyzetben nem tudhatja megvédeni magát az ember (általában megtudom védeni magam)főleg ha kivan közösítve de ehhez páran túl egyszerűek mármint ennek a megértéséhez.
2011. márc. 5. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!