Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Amikor éppen nincs munkátok,...

Amikor éppen nincs munkátok, ti is haszontalannak, semmirekellőnek érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Én csak pár hete vagyok itthon, de már ezt érzem. Pedig Jún. 1-el kezdek az új helyemen.
2013. máj. 27. 15:21
 1/3 Antimod ***** válasza:

Nem. Felszabadultnak, mikor végre azzal foglalkozhatok teljes erőbedobással, amivel szeretnék, és olyan formában, ahogyan elképzeltem.

Más kérdés, hogy ilyen nagyon ritkán történik velem.

2013. máj. 27. 15:25
 2/3 anonim válasza:

pár hete? Én egy éve diplomáztam és nincs munkám. :(

kicsit fáj, amikor egy-egy álláslehetöségröl felhivnak, hogy mégse engem vesznek fel.

2013. máj. 27. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem mikor nem volt munkám mindig azzal töltöttem az időm hogy megtanultam valami új dolgot pl nyelvet, vagy bármit ami a szakmámhoz kötődik. Néhány hét pont elég hogy alap szinten elmélyedj valamiben.
2013. máj. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Haszontalannak érzem magam. Mit tehetnék, hogy többet tudjak segíteni a férjemnek és elmúljon ez az érzés?

20 hetes terhes vagyok, minden nap 6-kor elmegyek dolgozni itthonról és este 5-6 körül érek haza. A férjem össze-vissza dolgozik, ilyen a munkabeosztása sajnos. Neki álltunk a lakásfelújításnak. Vagyis inkább ő állt neki, mert én nem tudok semmiben sem segíteni....

Ti is haszontalannak és hízlalónak tartjátok a proteinszeletet?

Ma promotáltak nekem egyet, és néztem, hogy egy szeletben csupán 16 fehérje, és 30 g ch van, ami baromi sok! És akkor ezt ajánlják edzés után, mert, h kell a fehérje.. Mi a ti véleményetek erről?

Az gondnak számít ha haszontalannak érzem magam és emiatt semmi sem érdekel?

Tehát sok olyan dolog van amihez úgy állok hozzá hogy "úgysem fog sikerülni akkor bele se kezdek" Az életemet sem tartom sokra volt már rá példa hogy megpróbáltam eltenni magam lábalól ami az én hülyeségem miatt nem úgy sült el ahogy szerettem volna (eztis...

Mégis miért élek? Haszontalannak tartom magam.

14éves lány vagyok, eddig azt gondoltam, hogy tehetséges vagyok a rajzolásban, de nem. A szüleim mindent megadtak nekem de én úgy érzem csak fogyasztom a pénzüket de nekik nem adom vissza srmmivel, egyre többet gondolkozok hova menjek továbbtanulni de ebből csak a...

Melyik válaszaimat értékelték haszontalannak?

Azt itt nem lehet megnézni, hogy melyik válaszaimat értékelték haszontalannak? Azért őszintén érdekelne, hogy pár napos pályafutással hogy tarthatok 82%-on.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!